Е39 530д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- advokata25
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39/525DA/03
Е39 530д
Здравейте колеги, знам че много е писано по тази тема, за което предварително се извинявам.
Искам да ви попитам понеже ми предстои евентуално да закупя такъв автомобил, какви са рисковете при покупката му. Какво трябва да гледам. Дали да е автомат или ръчка. Колко му е данъка и гр. отговорност. И най- вече какъв е разхода. Много се колебая дали заменя такъв с фейслифт, ресщу такъв без фейс но с повече екстри и малката навигация. ДЪржа да е 193 коня. Има ли въобще такъв читав автомобил за до 6500? Благодаря ви предварително
Искам да ви попитам понеже ми предстои евентуално да закупя такъв автомобил, какви са рисковете при покупката му. Какво трябва да гледам. Дали да е автомат или ръчка. Колко му е данъка и гр. отговорност. И най- вече какъв е разхода. Много се колебая дали заменя такъв с фейслифт, ресщу такъв без фейс но с повече екстри и малката навигация. ДЪржа да е 193 коня. Има ли въобще такъв читав автомобил за до 6500? Благодаря ви предварително
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Е39 530д
Наистина има много писано по въпроса
Автомата е доста приятен в комбинация с големия мотор и многото въртящ момент, качиш ли се на автомат трудно ще си помислиш за дизел и ръчка. Ако ще е автомат (и не само) взимай с новия мотор 193к.с.
п.с. За 6 500 надали ще намериш добро 530Д с новия мотор и поне някоя екстра. Според мен от 7хол. нагоре...

Автомата е доста приятен в комбинация с големия мотор и многото въртящ момент, качиш ли се на автомат трудно ще си помислиш за дизел и ръчка. Ако ще е автомат (и не само) взимай с новия мотор 193к.с.
п.с. За 6 500 надали ще намериш добро 530Д с новия мотор и поне някоя екстра. Според мен от 7хол. нагоре...

- atanaz
- Потребител
-
- Кара: 530d
- Мечтае да кара: 530d:)
Здравей колега! Поздравявам те за избора, мн добър автомобил!
Препоръчвам ти големия мотор - много е здрав и осигурява добра динамика на тежкото купе. На мен ми дава разход 6.5 извънградско и 8-9 в София (не карам през големи задръствания) . Задължително комън - рейл! Относно цената, не знам как вървят в момвнта, но като цяло поддръжката на такава кола не е евтина. Бих те посъветвал да дадеш малко повече първоначално, но да вземеш добре гледан автомобил, че модела си е на годинки вече.
За огледи най добре си намери човек, който знае какво да гледа по тази кола. Сигурен съм, че във форума има колеги, които могат да ти свършат работа.
Желая ти успех!

За огледи най добре си намери човек, който знае какво да гледа по тази кола. Сигурен съм, че във форума има колеги, които могат да ти свършат работа.
Желая ти успех!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
advokata25 написа: Много се колебая дали заменя такъв с фейслифт, ресщу такъв без фейс но с повече екстри и малката навигация. ДЪржа да е 193 коня.
Ако държиш да е 193к.с, значи държиш да е фейс.
Ако търсиш информация за Е39, просто прочети форума, като започнеш от важните теми

4 мнения
• Страница 1 от 1