Някои може ли да ми даде малко информация
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1996 I BMW 316i 1993
- Мечтае да кара: BMW X5
Някои може ли да ми даде малко информация
Кажете ми моля ви как наи лесно мога да си сваля капачето на пепелника без да счупя нищо.Ако някои располага и със снимков материал нека помогне.Автомобила ми е Е39 1996г. седан

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re: Някои може ли да ми даде малко информация
предполагам ще си боядисваш лайстните? понеже съм го правилде....,моето го свалях с лайстната около лоста имаше 2 видички по спомен
http://www.youtube.com/watch?v=bkLTEcAdEMU
Като обърнеш после конзолата,че видиш болтчетата на капачето на пепелника.
Надявам се да съм бил полезен!!!
Като обърнеш после конзолата,че видиш болтчетата на капачето на пепелника.
Надявам се да съм бил полезен!!!
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
Колега много ти благодаря свърши ми много полезна работа
Лек ден и успехи
Лек ден и успехи
- G.D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e39m57б30 е36 кабрио м52б28
- Мечтае да кара: TVR SAGARIS
ако не си намерил още отговор махагона е със болче а пласмасвите са със двойно залепващо сменях на скоро но ако трябва да сменияш капака на пепелника от залепващо към този с болчета трябва да смениш целия механизъм .ако искаш ще ти кажа как се разглобява пепелника без да го счупиш 

живей бавно,умирай бързо,бъди красив труп.
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
G.D написа:ако не си намерил още отговор махагона е със болче а пласмасвите са със двойно залепващо сменях на скоро но ако трябва да сменияш капака на пепелника от залепващо към този с болчета трябва да смениш целия механизъм .ако искаш ще ти кажа как се разглобява пепелника без да го счупиш
Колега моето капаче на пепелника е махагоново и е с болчета искам дй го заменя със същия понеже моя махагон се напука и ме дразни,ако имаш информация за наи лесно и безопасно сваляне ще ми е от полза !
- G.D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e39m57б30 е36 кабрио м52б28
- Мечтае да кара: TVR SAGARIS
както е показал колегата на видеото ... но ако го искаш написано .. сваляш първо стоиките за кафе от дзад (някой са със просто дупка) и внимателно със стойките ,че са много нежни от долу със отверка го бутни 2 въздуховода буташ на долу и леко дърпаш ,има малка букса там 3 сваляш двете болчета на подлакътника.но при мен има две гаики от долу може да ги напипаш (този на видеото неги показа или просто ги няма ,моя подлакътник е без място за телефон) тогава дърпаш на заде и на горе 4 болчетата на махагона са две под пдлакътника,две или три под кожичката на скоростния лост (незнам точно как се сваля ако си със автомат ) и още едно под копчето на аварийните или централното (изжинявай за обяснението ,ама го карам на памет) тях може да ги свалиш най лесно ако просто ги бутнеш с пръст през дупката на скоросния лост. после нежно почваш да повдигаш от посока подлакътника към запалката и сваляш буксата на пепелника и дърпаш махагона на заде .ако искаш да се олесниш може да си свалиш мястото за касетки или джобчето като го бутнеш от вътре. И тогава вече затваряш пепелника и има дупки от долу точно за четирите дупки на капачето. мадявам се да съм бил полезен .ама ако ме питаш така или иначе си свалил трудното или ги боядисвай или ги олепи с карбоново фолио е въпрос на вкус ама много застърява колата тоя махагон мога да ти къча снимки ако искаш да видиш разликата . успех 

живей бавно,умирай бързо,бъди красив труп.
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря ти колега това ми трябваше инфото ми беше много полезно лек ден и успехи !!!
8 мнения
• Страница 1 от 1