Проблем с централното заключване е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Проблем с централното заключване е39
Здравейте колеги , от скоро карам е39 2.5 дтс , фейс . Колата е от италия и има някои проблеми . А именно този .
Централното от ключа работи нормално от бутоните . Но когато вкарам ключа и заключа колата ръчно тя се заключва и след 2 секунди се отключва сама и си сваля всичките прозорци до доло
. Дали това е някаква настройка или е човъркано по машинката на вратата ?
Централното от ключа работи нормално от бутоните . Но когато вкарам ключа и заключа колата ръчно тя се заключва и след 2 секунди се отключва сама и си сваля всичките прозорци до доло

За милиони-няма закони.
- espressto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d, E39 540i
Re: Проблем с централното заключване е39
Закачия на диагностика колега да видиш да не се е учил някой на нея.
- don't be
- младши ентусиаст
-
Може ли да ми кажете в област Ст.Загора някой специалист , с оригинална диагностика . И да колата може да е разбазикана правиха и основен ремонт на главата и гнп 2 000 лева. Даже сега и гнп трябва да се презацепи че пуши малко и невърви , като преди.
За милиони-няма закони.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
За да го прави това със отварянето на всички прозорци се подава сигнал за откл. продължително време. Щом го прави само когато се пипа по ключалката значи там някъде е проблема диагностика от някой знаещ и ще си покаже.

ПП 525 ТДС ти е колата, Е39 525tds фейс няма освен ако някой е сменил това онова

ПП 525 ТДС ти е колата, Е39 525tds фейс няма освен ако някой е сменил това онова

- don't be
- младши ентусиаст
-
Това ми е интересно и на мен , с целия фар е , ксенон на къси , големия борд.телфон , темпомат от волана , ръчни скорости махагон плюш и незнам място за радар ли се води това зад огл, за обратно виждане отпред като се погледне предното стъкло и е квадратче синъо.
Ще сваля кората да видя машинката тя е само една с ключалка , явно е прецакана.
Ще сваля кората да видя машинката тя е само една с ключалка , явно е прецакана.
За милиони-няма закони.
- A.McQueen
- Потребител
-
- Кара: e39 m57d30 и пластмасово е30
- Детайли за колата: съмнително бавна
Това пред огледалото ти е сензор за дъжд 

- Стефановски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds, но заслужава да кара Х6
- Мечтае да кара: М5, но кара 525 tds
Колега, извинявай, че ти влизам в темата, но моята баварка има същият сензор за дъжд на предното стъкло, но когато завали, ако не пусна ръчно чистачките, те не се задействат.Та въпроса ми към теб е и при теб ли е така?Не трябва ли този датчик автоматично да задейства чистачките?!
- A.McQueen
- Потребител
-
- Кара: e39 m57d30 и пластмасово е30
- Детайли за колата: съмнително бавна
Колега сензора ти работи когато лостчето ти за чистачките е на първо положение нагоре. Ако обаче си угасил колата на това положение, след това като запалиш няма да работи и ще трябва да върнеш до нормално положение и след това пак едно нагоре. Не го обясних много добре сякаш, но се надявам да си ме разбрал
Ако обаче изобщо не иска да работи тогава има няколко възможности и трябва да обясниш по-точно какво се случва

Ако обаче изобщо не иска да работи тогава има няколко възможности и трябва да обясниш по-точно какво се случва

- don't be
- младши ентусиаст
-
Днес си разглобих вратата . Има износен механизъм този който отключва и заключва , също така и зелената пластласа в която влиза патрона и тя работи заедно с ел. механизма. Това продава ли се отделно ? или цяла машинка . Имам много питания за тази кола , много е зле.... да си пускам ли други теми защото имам питане за , как да си презацепя ГНП , един път върви , след 5 мин все едно става 90 гоня след още 5 мин каране пак 150.. . В дупка като вляза и ми светва датчика за АБС и ASC , копчетата на климатроника са счупени , дали се продават отделно ? Колата има отечка и вадя секи път бушон номер-9 . Днеска и давах яко газ и ремака се рахлабва сам , обтягащия механизъм не е наред - незнам дали е от амортесъорчето или нещо в него е счупено . Това е общо взето и въпреки това ме кефи има Шпер
днеска се вратка и умрех от кеф , може да има тия проблеми но важното е че ми пълни душата . Имам и мерцедес той няма шпер и ми е тапо да го карам
. Затова помогнете да стегнем баварката въпреки всичко .
. Лека вечер

За милиони-няма закони.
don't be написа:Днес си разглобих вратата . Има износен механизъм този който отключва и заключва , също така и зелената пластласа в която влиза патрона и тя работи заедно с ел. механизма. Това продава ли се отделно ? или цяла машинка . Имам много питания за тази кола , много е зле.... да си пускам ли други теми защото имам питане за , как да си презацепя ГНП , един път върви , след 5 мин все едно става 90 гоня след още 5 мин каране пак 150.. . В дупка като вляза и ми светва датчика за АБС и ASC , копчетата на климатроника са счупени , дали се продават отделно ? Колата има отечка и вадя секи път бушон номер-9 . Днеска и давах яко газ и ремака се рахлабва сам , обтягащия механизъм не е наред - незнам дали е от амортесъорчето или нещо в него е счупено . Това е общо взето и въпреки това ме кефи има Шперднеска се вратка и умрех от кеф , може да има тия проблеми но важното е че ми пълни душата . Имам и мерцедес той няма шпер и ми е тапо да го карам
. Лека вечер
TDS че и шпер

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
don't be написа:Днес си разглобих вратата . Има износен механизъм този който отключва и заключва , също така и зелената пластласа в която влиза патрона и тя работи заедно с ел. механизма. Това продава ли се отделно ? или цяла машинка . Имам много питания за тази кола , много е зле.... да си пускам ли други теми защото имам питане за , как да си презацепя ГНП , един път върви , след 5 мин все едно става 90 гоня след още 5 мин каране пак 150.. . В дупка като вляза и ми светва датчика за АБС и ASC , копчетата на климатроника са счупени , дали се продават отделно ? Колата има отечка и вадя секи път бушон номер-9 . Днеска и давах яко газ и ремака се рахлабва сам , обтягащия механизъм не е наред - незнам дали е от амортесъорчето или нещо в него е счупено . Това е общо взето и въпреки това ме кефи има Шперднеска се вратка и умрех от кеф , може да има тия проблеми но важното е че ми пълни душата . Имам и мерцедес той няма шпер и ми е тапо да го карам
. Лека вечер
Колега ти си взел егати гледаната кола

Сега на въпросите ти- за всичко има писано във форума, потърси в търсачката! А шпер при Е39 има само М5

- don't be
- младши ентусиаст
-

За милиони-няма закони.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Така като гледам има какво да се прави по колата. Това че се мени осезаемо мощността могат да са един куп неща така че намери някой майстор да я гледа и преди всичко диагностика. За ABS ASC или блока или датчик или калпава/окислена всръзка на някой от датчиците по колелата пак диагностика. Като за начало поогледай какво продават хората в "Продава", виж какво би намерил с търсачката, във форума има всичко писано по проблемите ти или да кажем 90% че то винаги може да е нещо уникално за твоя случай.

Последна промяна gentata на 04 Юни 2012, 19:55, променена общо 1 път
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Каза че бил от Зарата , ако може тдс-а да прехвърли Балкана и да се спусне до Габрово и там да го преслушат 

- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing
Здравейте къде в Габрово има "доктор" за е39-ки? Питам щото и аз съм от Габрово и вече трета година ме изнервиха всевъзможни набедени майстори,благодаря и поздрави
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2