Помощ за mp3 в колата? Какви са ми вариантите?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- thunderl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99' Е39 520i M52B20TU
Помощ за mp3 в колата? Какви са ми вариантите?
Колеги, имам следното архи-нещо в колата:

Разтърсих се из форума и открих, че има вариант евентуално да му се върже AUX и да си изкарам аудиожак към телефона. (моля някой, който го е правил да ме насочи към ръководство или човек, който може да ми го направи)
Не можах, обаче, да разбера еднозначно има ли вариант да му закача от устройствата, които позволяват USB свързване като GROM и Dice? Също има ли как да си сложа друго CD Mp3 на мястото на касетката без да махам лайсната(капака) на интериора?
Изобщо, какъв е най-евтиния и сполучлив вариант да си подкарам мп3 в колата - без касетки и ФМ трансмитери?

Разтърсих се из форума и открих, че има вариант евентуално да му се върже AUX и да си изкарам аудиожак към телефона. (моля някой, който го е правил да ме насочи към ръководство или човек, който може да ми го направи)
Не можах, обаче, да разбера еднозначно има ли вариант да му закача от устройствата, които позволяват USB свързване като GROM и Dice? Също има ли как да си сложа друго CD Mp3 на мястото на касетката без да махам лайсната(капака) на интериора?

Изобщо, какъв е най-евтиния и сполучлив вариант да си подкарам мп3 в колата - без касетки и ФМ трансмитери?

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Помощ за mp3 в колата? Какви са ми вариантите?
Най евтиния вариант е аукс-а и МР3 устройство. ГРОМ или ДАЙС не можеш да вържеш защото трябва да може радиото ти да командва чейнджър. При теб или смяна на радиото и тогава гром например или някой да ти направи вход за МР3. Пиши поне откъде си ако искаш някой да ти го направи!
Можеш също да си вземеш адаптор за СД/МР3 ама ще ти стане грозна централната конзола. Това е въпрос на лични предпочитания вече.
Можеш също да си вземеш адаптор за СД/МР3 ама ще ти стане грозна централната конзола. Това е въпрос на лични предпочитания вече.

- thunderl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99' Е39 520i M52B20TU
Благодаря за отговора! Като гледам, грубо под 300-350 лв опция нямам, освен AUX -a! Това ще е явно! От София съм, иначе, кажете кой ги майстори тук кабелите?
- espressto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d, E39 540i
- kostadin kuzev
- Потребител
-
и аз сам като колегата сас саштиа проблем а става ли да се сложи цд от друго е39 с мид
- espressto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d, E39 540i
kostadin kuzev написа:и аз сам като колегата сас саштиа проблем а става ли да се сложи цд от друго е39 с мид
Без никакъв проблем

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
Я да ползвам и аз на колегата темата
Аз съм със следното нещо в колата,само че не пише Professional RDS,a Busness RDS някой може ли да ми помогне да си изкарам кабел за телефона от него да си пускам музика?

Аз съм със следното нещо в колата,само че не пише Professional RDS,a Busness RDS някой може ли да ми помогне да си изкарам кабел за телефона от него да си пускам музика?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Ето колега, има си цяла тема за това как да си извадиш изход за МР3.
viewtopic.php?f=35&t=121018&hilit=AUX
viewtopic.php?f=35&t=121018&hilit=AUX

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
Четох я тази тема обаче нещо не разбрах,как става за мойто,имаше някакви снимки обаче не се вижда къде точно трябва да се запоят кабелите,като ми пуснат бързия нет ще я погледна пак,че сега много бавно ми зарежда за снимките пък да не говорим... 

Един колега купи няколко anycarlink или нещо от този сорт. На неговата кола работи перфектно (е46 99г.), предполагам ще работи и на е39, въпреки, че на моето е39 не тръгна (аз съм с МИД+Professional)... Включва се към буксата на касетофона и към тази джаджа си включваш флашка, SD карта или AUX.
Ако някой желае да пробва дали на неговата кола ще работи - да пише или да звънка, карам си 1 такова в колата от 2 седмици, а не ми трябва след като не ми работи коректно 0899871828. Ще има примоция ;]]
Ако някой желае да пробва дали на неговата кола ще работи - да пише или да звънка, карам си 1 такова в колата от 2 седмици, а не ми трябва след като не ми работи коректно 0899871828. Ще има примоция ;]]
Последна промяна PeReZ на 27 Май 2012, 14:44, променена общо 1 път
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
ozBMW написа:Четох я тази тема обаче нещо не разбрах,как става за мойто,имаше някакви снимки обаче не се вижда къде точно трябва да се запоят кабелите,като ми пуснат бързия нет ще я погледна пак,че сега много бавно ми зарежда за снимките пък да не говорим...
Съвет от мен, като разглобиш твоето радио и видиш в темата кой е правил същото, пиши му ЛС да ти обясни къде точно се запоява. На мен са ми писали така и съм обяснявал, всеки колега ще ти помогне

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
Така,понеже не видях в темата за мойто точно как става,реших сам да си го направя 2 дни си играх (проба,грешка
) допри тук кабелите,допри там и така докато не уцеля къде трябва да се запоят кабелчетата
ето снимки

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
Даже няма нужда да слагате касетка просто бутате механизъма все едно е сложена касетка и то си върти на празно
но ако натиснете копчето за изкарване на касетката вече ще трябва да сложите касетка или да го отворите и пак да го бутнете
Някой,ако има въпроси да пита 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Така като гледам ти е точно като моето, ако беше прегледал темата щеше да видиш точно как да си го направиш и нямаше да си играеш 2 дни
А за касетката, в темата бях пуснал коя писта да прекъснеш на механизма и по този начин да изключиш механиката, все едно си има касетка постоянно. Съветвам те и да махнеш главата в касетофона. От нея се получават кофти фонови шумове и звука не е чист.

- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Колеги, реших и аз да си направя вход за МР3 на касетофона ми, същия като от първия пост. Проблема ми е, че съм скаран с електрониката, а и нямам подходящите инстументи. Нека, ако има колега от Пловдив,който да свърши тази работа с/у съответното заплащане, да свирка,може и на ЛС,да не товарим темата. И дано работи в събота!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2