Гасне колата и ми изчезна автопилота

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Мотопед :)
Мечтае да кара: колело
Детайли за колата: супер е

Гасне колата и ми изчезна автопилота

Мнение от harko77 » 08 Май 2012, 19:52

Колеги след като сложих китайски ксенон от пропартс взех и LED Angel Eyes крушки от ТОЗИ МОДЕЛ
123.png
колата незнайно защо почна да гасне когато са включени фаровете няма проблем но ако даде грешка че е изгаснал единия ксенон аз пробвам да ги изгася фаровете и пак ги пускам след което не винаги ми изгася колата и ми светва асц-то и жълтата лампа за грешки (DDR май се водеше )
Първо сложих ксенона и не ми гаснеше само от време на време ми изгасваше някоя крушка след като сложих лед крушките на кръговете почна и да гасне но от няколко дена насам почна постоянно да го прави вчера ми изчезна и автопилота някой има ли идея какво да правя освен да ги махам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Re: Гасне колата и ми изчезна автопилота

Мнение от omegaart » 08 Май 2012, 21:10

harko77 написа:Колеги след като сложих китайски ксенон от пропартс взех и LED Angel Eyes крушки от ТОЗИ МОДЕЛ
123.png
колата незнайно защо почна да гасне когато са включени фаровете няма проблем но ако даде грешка че е изгаснал единия ксенон аз пробвам да ги изгася фаровете и пак ги пускам след което не винаги ми изгася колата и ми светва асц-то и жълтата лампа за грешки (DDR май се водеше )
Първо сложих ксенона и не ми гаснеше само от време на време ми изгасваше някоя крушка след като сложих лед крушките на кръговете почна и да гасне но от няколко дена насам почна постоянно да го прави вчера ми изчезна и автопилота някой има ли идея какво да правя освен да ги махам

Връща ток и дава или дава на късо ... смени ги преди да си преебал нещо.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 08 Май 2012, 22:15

harko77 написа:някой има ли идея какво да правя освен да ги махам

Имаме я :yes: http://store.bmwpower-bg.net/forums/vie ... 03af209adf
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от harko77 » 08 Май 2012, 23:06

Докато бях само с ксенона нямах проблем с гаснене от време на време ми гаснеше единия ксенон но след рестарт палеше почна да гасне откакто сложих тия диоди на светещите кръгове ще пробвам утре да сложа старите да видя дали пак ще гасне.Автопилота така и не се появи :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от harko77 » 09 Май 2012, 18:42

Днес махнах фасунките :) тоест диода на ринговете утре ще почна да разкачам и ксенона да видя от къде идва проблема

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 10 Май 2012, 8:45

100% е от ксенона.Вземи две кабелчета с кабелни обувки и заземи запалките/баластите/ към масата на колата/има отстрани на предните калници,отвътре готови места за маса/ като поизчистиш черната боя от запалката,за да има хубава маса.Автопилота,ще се върне като свалиш плюса или минуса за 2-3 минути/клемата на акумулатора/.
ПП Не ги увивай с фолио.Аз изгорих едната запалка така.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от harko77 » 22 Май 2012, 22:57

:bchug: Успях да си реша проблема минах през ауто про и ми дадоха някакви допълнителни съпротивления за ксенона и колата спря да дава грешки и да гасне засега :) :yes:

Назад към E39