Питане за лампата в жабката

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Питане за лампата в жабката

Мнение от junta » 26 Мар 2012, 19:02

Постоянно ли трябва да свети ,дори ключа не е вкаран?Мисля че не е нормално.Извадих лампата и те така.Или като отключа колата тя си светва и си изгася сама след като заключа колата след определено време.Защото стоях 5мин при заключена кола и лампата не изгасна.520i/96г

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!

Re: Питане за лампата в жабката

Мнение от СТАЛИН » 27 Мар 2012, 10:54

junta написа:Постоянно ли трябва да свети ,дори ключа не е вкаран?Мисля че не е нормално.Извадих лампата и те така.Или като отключа колата тя си светва и си изгася сама след като заключа колата след определено време.Защото стоях 5мин при заключена кола и лампата не изгасна.520i/96г

Ами не е нормално да свети постоянно. огледай хубаво жабката трябва има нещо като бутонче което да дава сигнал при затворена жабка и лампата да угасва(може да се е замърсило и да е заяло). Сигурен съм че проблема не е толкова страшен. А лампата ти угасва като заключиш колата след 15-тина минути некъде (да ме поправят колегите ако греша за времето), тогава когато се приспят всички други модулчета и т.н. (и аз се чудех в началото защо малката червена лампичка на навигацията отзад в багажника свети при заключена кола и след няколко минути си спира )

Успех
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!

Re: Питане за лампата в жабката

Мнение от СТАЛИН » 28 Мар 2012, 10:10

бутончето(пинчето) за което говорех се намира в горната лява част на жабката. когато я затваряш (жабката) тя придвижва пина нагоре и лампичката изгасва.
Изображение

Назад към E39