Смяна на амортисьор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на амортисьор
Здравейте снощи както си карах и нещо започна да хлопа спрях и установих,че преден десен амортисьор е изпуснал и като натискам колата тропа.Колата е 520i 98г. и ако може да кажете каква марка амортисьори от къде и цени ако някой е сменял скоро да сподели.Също така има ли нещо сложно със смяната.
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Re: Смяна на амортисьор
Не бе колега, кое да му е сложното, майсторите (поне повечето ) се справят перфектно с посоката 
Иначе около 400лв ми излязоха 2 на Сакс. Вариант е и Каяба. Всеки сам си решава.

Иначе около 400лв ми излязоха 2 на Сакс. Вариант е и Каяба. Всеки сам си решава.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Закс, Боге, Билщайн - вариянти много. Смяната не е сложна, ако знаеш какво правиш. Ако ти е за първи път вероятно няма да имаш и подходящи инструменти като скоби примерно. Като сложиш цената на едни хубави скоби, по-добре отиди да ти ги сменят в сервиз.
По скоро се интересувах за мнение за марка,предлагат ми каяба за 170лв,за смяната мисля че ще се справя
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
madjo1313 написа:По скоро се интересувах за мнение за марка,предлагат ми каяба за 170лв,за смяната мисля че ще се справя
Еми всичко, което съм избройл е хубаво, стига да е истинско. Преценяваш си кое те устройва като цена и купуваш.
5 мнения
• Страница 1 от 1