Светеща топка за скоростен лост!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Светеща топка за скоростен лост!
Здравейте колеги
преди време бях видял една снимка в интернет сниман интериора на една Е39-ка и забелязах,че топката на скоростния лост и свети
доста готино и гъзарско
,зарибих се и аз и се рових доста из интернета обаче никъде неможах да намеря такава топка!
Преди няколко дена с един колега от форума си писахме относно такава светеща топка и той ми даде профила на друг колега от форума който ги правел топките да светят....до преди това незаех и не бях чул или прочел някъде,че е имало такъв човек във форума ни,писай му и той ми даде скайпа му там се разбрахме да махна топката ми и да му я пратя по еконт,така и направих и човека след 2 дена ми я беше направил и ми я пусна обратно,обясни ми и по скайп как да си я свържа!
Като дойде топката
и я видях се изкефих много беше ми я направил М-кова,взех я и веднага отидох да я слагам,монтира се много лесно на самата топка висят 2 кабела + и - аз ги свързах към копчето за заключване на всички врати,топката светна и всичко е ок!
Доста съм доволен и парите който взима човека според мен са доста приемливи при положение,че само материалите му струват 30лв.!
Ето и снимки на топката ми как свети- http://bili1.snimka.bg/automobiles/svet ... 4.26278855 пребоядисвана е некадърно затова има забележки
!
Сега знам,че не и е мястото тук на тази тема просто ще бъде видяна от повече колеги,нямам и за цел да правя реклама на някой,човека даже незнае,че съм пуснал и темата...просто искам да помогна на колеги който искат да си разкрасят интериора малко,моля модераторите ако сметнат за редно нека оставят темата поне няколко дена мисля,че доста колеги ще се запалят...който иска нека ми пише на ЛС да му дам скайпа или телефона на човека или,ако искате да ме питате нещо друго БЛАГОДАРЯ!

Преди няколко дена с един колега от форума си писахме относно такава светеща топка и той ми даде профила на друг колега от форума който ги правел топките да светят....до преди това незаех и не бях чул или прочел някъде,че е имало такъв човек във форума ни,писай му и той ми даде скайпа му там се разбрахме да махна топката ми и да му я пратя по еконт,така и направих и човека след 2 дена ми я беше направил и ми я пусна обратно,обясни ми и по скайп как да си я свържа!
Като дойде топката

Доста съм доволен и парите който взима човека според мен са доста приемливи при положение,че само материалите му струват 30лв.!
Ето и снимки на топката ми как свети- http://bili1.snimka.bg/automobiles/svet ... 4.26278855 пребоядисвана е некадърно затова има забележки

Сега знам,че не и е мястото тук на тази тема просто ще бъде видяна от повече колеги,нямам и за цел да правя реклама на някой,човека даже незнае,че съм пуснал и темата...просто искам да помогна на колеги който искат да си разкрасят интериора малко,моля модераторите ако сметнат за редно нека оставят темата поне няколко дена мисля,че доста колеги ще се запалят...който иска нека ми пише на ЛС да му дам скайпа или телефона на човека или,ако искате да ме питате нещо друго БЛАГОДАРЯ!

- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Re: Светеща топка за скоростен лост!
Радваш се, но от снимките си личи че не се осветява равномерно, личи си къде са диодите. 2 диода и 1 или 2 съпротивления и си готов, за няма и 2 лева. Ето една тема само за всетещите топки http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=23565
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details колега в този магазин преди съм виждал,но мисля че цената беше безмислено висока окло 80лв.Подчертавам че беше отдавна,но не пречи да провериш.
- bili1
- ентусиаст
-
Еми колеги незнам със сигурност колко му струват на човека материалите пиша каквото ми е писано от него,според мен си заслужава цената за това удоволствие всеки си преценя,осветяването на топката е доста добро свети точно с цвета на останалите неща из интериора а колкото до равномерно ли е или не забелязах,че зависи от какъв ъгъл погледнеш топката,ако я погледнеш от задната седалка най-силно свети буквичката "М" ако я погледнеш от шофиорското място най-силно свети "R" и "1" и лентичката между тях от пасажерското място пък цифрата "5" свети най-силно както писах вече зависи от какъв ъгъл я погледнеш,хубавото в случая е,че човека прави вашата топка например,ако интериора ви е с махагона после имате светеща махагонова топка и всичко си е комплект както си е било...незнам как е в магазина и с какви разновидности и цветове разполагат на тия топки,но ще седи грозно например черна светеща топка с махагонови лайсни личи си че топката е слагана допълнително,а така всички си остава original! 

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
toni написа:Радваш се, но от снимките си личи че не се осветява равномерно, личи си къде са диодите. 2 диода и 1 или 2 съпротивления и си готов, за няма и 2 лева. Ето една тема само за всетещите топки http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=23565

Само плаката с М-логото е към 18лв.

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46

Номенклатурен номер : 25117896031
Описание : РЪКОХВАТКА СКОРОСТ.ЛОСТ- КОЖЕНА
Ед.цена (с ДДС) : 131.70 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
ето как свети оригиналната топка...

може да се намери от 160 до 200 кинта нова, зависи от къде я купуваш.. плаките (има различни) също се продават отделно за около 20 кинта...
тази като я гледам доста добре се е получила и свети по ярко от оригинала според мен, въпреки, че моята снимка е правена с телефон..
иначе за последната в темата - късата - това е тежка топка за шортшифт доколкото знам.. нарочно е направена къса и тежка... също мисля, че е част от интериорния М пакет на Е46..
парт номер - 25117896031 нова дару -
Няма наличност
има и при Бабуна (мисля) за около 100лв.. но не свети
Поздрави
п.п. изпревари ли са ме за късата..

може да се намери от 160 до 200 кинта нова, зависи от къде я купуваш.. плаките (има различни) също се продават отделно за около 20 кинта...
тази като я гледам доста добре се е получила и свети по ярко от оригинала според мен, въпреки, че моята снимка е правена с телефон..

иначе за последната в темата - късата - това е тежка топка за шортшифт доколкото знам.. нарочно е направена къса и тежка... също мисля, че е част от интериорния М пакет на Е46..
парт номер - 25117896031 нова дару -
Няма наличност
има и при Бабуна (мисля) за около 100лв.. но не свети
Поздрави

п.п. изпревари ли са ме за късата..

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- bili1
- ентусиаст
-
Мойте снимки също са правени с телефон..на живо свети доста яко,както виждате цените за светещи топки са височки и топката не отговаря на интериора просто е М-кова светеща,не напразно пуснах темата +вете са доста всеки сам решава аз пробвах и останах доволен който го радват подобни неща в интериора му нека ми пише на ЛС давам му данните на човека и нека се разберат как да процедират,досега ми писаха няколко човека мисля,че темата ще стана "зарибителна"! 

- Convertible
- ентусиаст
-
ex `00 E39
че са яки си прав... само не съм съгласен с това, че не отговаря на интериора.. моята светеща топка е точно като твоята, само дето е с моя цвят на лайсните.. смисъл има различни светещи топки, не само кожени.. аз лично предпочитам кожена светеща оригинална пред тази кожена/метална.. ма въпрос на вкус... при мен изглежда, че топката и меха са заедно.. и при вас ли е така?

и печели награди с него
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Номенклатурен номер : 25112282402
Описание : ТОПКА СВЕТЕЩА СКОРОСТЕН ЛОСТ
Ед.цена (с ДДС) : 408.19 BGN
Няма наличност
Няма наличност

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Convertible
- ентусиаст
-
ex `00 E39
JIKI_RACER написа:Номенклатурен номер : 25112282402
Няма наличност

и печели награди с него
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Хаха. Цената е такава, защото не е М-пакет, а е М5 твоята топка и съответно си е 6-скоростна и уникална. Слагала се е на мнооооооого модели... На М5 седан за Щатите и на М5 седан за Европа...

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
turbo написа:Хаха. Цената е такава, защото не е М-пакет, а е М5 твоята топка и съответно си е 6-скоростна и уникална. Слагала се е на мнооооооого модели...![]()
![]()
че е хубава хубава е ....ама много бързичко се скапва лака, направо спрях да си нося халката заради нея

- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
Стара тема но от къде мога да си закупя такава ”плака”
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2