Демонтаж на части от интериора
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Демонтаж на части от интериора
Колеги,ако щете ми вярвайте от 2 дена,търся из vbox,utube и търсачката тук,как се махат корите от предните колони на Е39-ката.Става въпрос за тези дето са са оградени на снимката/примерна е/
http://imageshack.us/photo/my-images/809/dsc00198cz.jpg/.Загинах направо,а на старото ми Е36 понеже така не питах и му изпотроших щипките,та да питам има ли чалъм за махането им.
Предварително Благодаря!!!
http://imageshack.us/photo/my-images/809/dsc00198cz.jpg/.Загинах направо,а на старото ми Е36 понеже така не питах и му изпотроших щипките,та да питам има ли чалъм за махането им.
Предварително Благодаря!!!
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: Демонтаж на части от интериора
За еърбег-овите ако говориш, ще те опраим не се бой. На малката табелка дето пише еърбег я махаш, и отдолу има един торкс, е него развиваш и си ти. Давам ти само снимка за ориентир, това е от 1 чка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
има и щипки също внимавай. Отодолу е airbag-а по цялото протежение на колонкта и също внимавай!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
И си откачи акумулатора , да не напълниш купето с чаршафи случайно 

Ами,по принцип на мен ми трябваше малко да отворя кората,за да прекарам кабелите за диода и огледалото през тавана.Болта под табелката ми свърши идеална работа и охлаби кората точно там дето ми трябваше.Само си представете какво дърпане щеше да стане,ако не знаех за този болт.
Да питам само още нещо..Ел.хроматичното огледало с диод на него за аларма съм го подвързал на плафона и кабел съм закарал за диода от външна аларма,но този кабел,който всички споменавате,че е за изключване на затъмняването при задна скорост,едни казват,че се качва на LCM-а,други на някой от кабелите са крушките на задна скорост.Предполагам,ефекта е,че като се подаде ток на някоя от крушките за задна и автоматично да подава и 12V + към огледалото,за да го изключи.Та въпроса ми е къде точно на LCM-а,може да се закачи въпросният кабел,защото да търся снопа кабели за към стоповете е доста трудна задача?
ПП Точно този синьо/жълт кабел ми остана..Благодаря на колегата @Retrofit.сега ще ида да видя как ще го прекарам до там през цялото табло.
Да питам само още нещо..Ел.хроматичното огледало с диод на него за аларма съм го подвързал на плафона и кабел съм закарал за диода от външна аларма,но този кабел,който всички споменавате,че е за изключване на затъмняването при задна скорост,едни казват,че се качва на LCM-а,други на някой от кабелите са крушките на задна скорост.Предполагам,ефекта е,че като се подаде ток на някоя от крушките за задна и автоматично да подава и 12V + към огледалото,за да го изключи.Та въпроса ми е къде точно на LCM-а,може да се закачи въпросният кабел,защото да търся снопа кабели за към стоповете е доста трудна задача?
ПП Точно този синьо/жълт кабел ми остана..Благодаря на колегата @Retrofit.сега ще ида да видя как ще го прекарам до там през цялото табло.
Последна промяна kalingk на 25 Яну 2012, 17:07, променена общо 1 път
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Добре е да си вържеш кабела който изключва на задна затъмняването на огледалата, защото вечер ако има някой на фарове зад теб няма да виждаш нищо в тях.
Кабела от огледалото син/жълт го пускаш до пин 39 на средната букса(54 пина) на LCM-а.
Кабела от огледалото син/жълт го пускаш до пин 39 на средната букса(54 пина) на LCM-а.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Или търсиш кабел син/жълт на X428 и се закачаш към него.

8 мнения
• Страница 1 от 1