Падащи задни седалки седан - Through Loading

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Падащи задни седалки седан - Through Loading

Мнение от b2 » 27 Дек 2011, 1:24

Здравейте,

Взех си нов салон за колата, но се оказа с падащи задни седалки, а моят оригиналния е без.

Заедно със салона взех част от крепежите за задните седалки, така че да могат да падат, но очевидно не всичко.

От тази схема:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=52&fg=20

имам:
2 x 9
15
16

Тоест имам двете "уши", за които се закопчават средните две части от седалките във вдигнато положение, имам и "пантата" която ги дръжи от вътрешната им страна. Но от външната им страна ми липсват крепешите им и общо взето висят.

Понеже в реалоем не е много ясно молбата ми е някой с падащи задни седалки ако му се занимава да нащрака 1-2 снимки на механизмите които държат средните 2 части от задната облегалка от външната им страна.

Също ако някой има такива излишни мога да ги купя.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M62B46

Re: Падащи задни седалки седан - Through Loading

Мнение от Retrofit » 27 Дек 2011, 1:56

Външните панти на облегалките са заварени за купето и без рязане няма как да се свалят... поставянето е по обратния ред със заварка.
Също ще ти трябват и ушите на които се защипват крайните кори на облегалките, тези над калниците, ушите са по същия начин заварени и там, без тях няма какво да държи кората в горния край.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 27 Дек 2011, 9:37

Без рязане няма как,пускай го за бартер и си вземи като твоя.....личен съвет ,не се захващай да режеш ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 27 Дек 2011, 19:19

Салона е много готин и с моите претенции едва ли скоро ще си намеря нещо подобно. А и вече е в колата и ретрофитнах подгряването. Общо взето 3 дни двама човека почти по цял ден - бая копане падна :mhihi:

Те така си седят задните седалки и съм сигурен, че никога няма да има проблем ама ме дразни и искам да го направя като оригиналното. Иска ми се да го видя на някоя кола за да си представя какво още има за правене.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Назад към E39