Изгодно ли е ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Изгодно ли е ?
За първи път ще се кача на бмв и исках да ме посъветвате дали си заслужават парите за тази кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Казаха ми че двигателят не бил 193 коня а 204 .. и нормално ли е да е с жълтите мигачи при положение че е 2003 година ?
Казаха ми че двигателят не бил 193 коня а 204 .. и нормално ли е да е с жълтите мигачи при положение че е 2003 година ?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Изгодно ли е ?
Колата със сигурност не е произведена 2003г. Конете са 193, освен ако не е с чип. Жълтите мигачи не са показател за годиата на производство.
Дали си струва парите, никой не може да ти каже, освен ако нямаме врачка във форума.
Почети малко този раздел, като започнеш от важните теми най-отгоре. Информация има много, но трябва да се чете
Дали си струва парите, никой не може да ти каже, освен ако нямаме врачка във форума.
Почети малко този раздел, като започнеш от важните теми най-отгоре. Информация има много, но трябва да се чете

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Съгласявам се с Presley, мигачите няма значение какъв цвят са, но тази кола не е 2003г, а двигател 3.0 дизел 204 коня при е39 не съществува, само при е46 го има. Дори и да е с чип, не би трябвало да стане от 193 коня => 204 коня, а поне 220+.
Иначе отвън не изглежда зле, но като за начало отвори предния капак, запиши VIN номера /пише го на ботуша на амортисьора/ и провери в интернет коя година е реално произведена тази кола.
Не приемай мненията ни за песимистични, просто с днешните търговци трябва изключително внимание към детайла, защото не знаеш къде ще те изпързалят. Може и да се окаже принцеска накрая тази е39-ка
Иначе отвън не изглежда зле, но като за начало отвори предния капак, запиши VIN номера /пише го на ботуша на амортисьора/ и провери в интернет коя година е реално произведена тази кола.
Не приемай мненията ни за песимистични, просто с днешните търговци трябва изключително внимание към детайла, защото не знаеш къде ще те изпързалят. Може и да се окаже принцеска накрая тази е39-ка

Само като видиш, че е в "УНИКАЛНО СЪСТОЯНИЕ" и с "ВСИЧКИ ЕКСТРИ" и да предположим, че годината е реална, а двигателя не, за 10к ...... айде моля ти се

- ICHIBAN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61-530da-05г.
Ако не се лъжа е39 спира от производство
октомври 2003г.Както каза колегата по горе,
вземи VIN номера на колата и ще разбереш.
А и на тези с всички екстри следва,без това,
и това и онова и т.н.
октомври 2003г.Както каза колегата по горе,
вземи VIN номера на колата и ще разбереш.
А и на тези с всички екстри следва,без това,
и това и онова и т.н.
И да се гордея и да не се гордея,
все съм си българин,така че по-добре
да се гордея.
все съм си българин,така че по-добре
да се гордея.
ICHIBAN написа:Ако не се лъжа е39 спира от производство
октомври 2003г..
декември 2003

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Buy back опция
Поне за 10 К да бяха сложили едни хубави стелки отпред.......

7 мнения
• Страница 1 от 1