ремонт на изгорели пиксели
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing
ремонт на изгорели пиксели
Здравейте колеги,искам да ви разкажа как ми оправиха пикселите на е39 големия борд.Преди около месец колегата Пресли ми даде тел. на едно момче от Ст.Загора Чавдарчо.Този вторник се обаждам аз на Чочо и се разбираме в събота аз от Габрово да отида до Ст.Загора с колата да сменим лентовия кабел,който Чочо каза ,че ще поръча даже ми каза и час 9.30 да съм в сервиза в село Зимница.Вчера тръгвам аз нагласил съм си 200лв. зареждам нафта и съм там 9.20,обаче Чавдарчо нито е там,нито си вдига телефона.Стана ми много неприятно,че ми вързаха тенекия,досега всички колеги от форума са били много точни,но ето ,че всяко стадо си има.......... . Моля който е сменял лентов кабел да ме насочи къде ще ми обърнат внимание и ще ми го сменят без проблем.Явно на Чочко са му малко 100лв. за труд за час работа.Благодаря ви и поздрави
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: ремонт на изгорели пиксели
Защо просто не го изпрати по Еконт на Преслав ???
След 2 дни щеше да си с "ново" табло .......
След 2 дни щеше да си с "ново" табло .......
- maskivan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: самолет
Колега аз съм го правил при Лъчо от София.Пращаш по Еконт таблото и след два дена е при теб чисто ново,много съм доволен даже ходих при него да ми сложи чип-пича е много коректен и точен ето това е телефона му обади му се няма да сгрешиш :0878500286.
Дано да съм ти бил полезен.
Дано да съм ти бил полезен.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз пък съм доволен от батшарки...дойде отремонтира и си тръгна 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
за другите колеги незнам ама мад пресли ми е правил 3 или 4 табла без забележки и без забавяне
Барай шишарката Минкеее ....
Явор написа:аз пък съм доволен от батшарки...дойде отремонтира и си тръгна
И при мене така

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
shumito написа:Здравейте колеги,искам да ви разкажа как ми оправиха пикселите на е39 големия борд.Преди около месец колегата Пресли ми даде тел. на едно момче от Ст.Загора Чавдарчо.Този вторник се обаждам аз на Чочо и се разбираме в събота аз от Габрово да отида до Ст.Загора с колата да сменим лентовия кабел,който Чочо каза ,че ще поръча даже ми каза и час 9.30 да съм в сервиза в село Зимница.Вчера тръгвам аз нагласил съм си 200лв. зареждам нафта и съм там 9.20,обаче Чавдарчо нито е там,нито си вдига телефона.Стана ми много неприятно,че ми вързаха тенекия,досега всички колеги от форума са били много точни,но ето ,че всяко стадо си има.......... . Моля който е сменял лентов кабел да ме насочи къде ще ми обърнат внимание и ще ми го сменят без проблем.Явно на Чочко са му малко 100лв. за труд за час работа.Благодаря ви и поздрави
Колега, съжалявам за случилото се и се надявам Чавдар да си има обяснение.
Това, което ще направя за теб е да ми изпратиш километража и кабела по Еконт, за моя сметка, ще ти го направя безплатно и ще ти го върна за моя сметка.
Ако си съгласен с това условие, пиши ми ЛС да ти пусна данни за Еконт.
Мисля, че с това темата се изчерпва!
mad_presley написа:Колега, съжалявам за случилото се и се надявам Чавдар да си има обяснение.
Това, което ще направя за теб е да ми изпратиш километража и кабела по Еконт, за моя сметка, ще ти го направя безплатно и ще ти го върна за моя сметка....

- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
mad_presley написа:shumito написа:Здравейте колеги,искам да ви разкажа как ми оправиха пикселите на е39 големия борд.Преди около месец колегата Пресли ми даде тел. на едно момче от Ст.Загора Чавдарчо.Този вторник се обаждам аз на Чочо и се разбираме в събота аз от Габрово да отида до Ст.Загора с колата да сменим лентовия кабел,който Чочо каза ,че ще поръча даже ми каза и час 9.30 да съм в сервиза в село Зимница.Вчера тръгвам аз нагласил съм си 200лв. зареждам нафта и съм там 9.20,обаче Чавдарчо нито е там,нито си вдига телефона.Стана ми много неприятно,че ми вързаха тенекия,досега всички колеги от форума са били много точни,но ето ,че всяко стадо си има.......... . Моля който е сменял лентов кабел да ме насочи къде ще ми обърнат внимание и ще ми го сменят без проблем.Явно на Чочко са му малко 100лв. за труд за час работа.Благодаря ви и поздрави
Колега, съжалявам за случилото се и се надявам Чавдар да си има обяснение.
Това, което ще направя за теб е да ми изпратиш километража и кабела по Еконт, за моя сметка, ще ти го направя безплатно и ще ти го върна за моя сметка.
Ако си съгласен с това условие, пиши ми ЛС да ти пусна данни за Еконт.
Мисля, че с това темата се изчерпва!

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
tsb_bg написа:mad_presley написа:Колега, съжалявам за случилото се и се надявам Чавдар да си има обяснение.
Това, което ще направя за теб е да ми изпратиш километража и кабела по Еконт, за моя сметка, ще ти го направя безплатно и ще ти го върна за моя сметка....
![]()
![]()
![]()

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Пресли, ти си като японска компания
Браво за жеста 

- security_g
- Потребител
-
- Кара: 320 GT XD
- Детайли за колата: 320 GT XD 2015г

лятото бях до варна да ми смени лентовия кабел на MID - много съм доволен
- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing

- chehut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d 2000г.
Жалко, че няма опция както във ФБ "Харесва ми" за да го натисна за коментара на Преслав!!! Евала 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
chehut написа:Жалко, че няма опция както във ФБ "Харесва ми" за да го натисна за коментара на Преслав!!! Евала
... а трябва, крайно време е да се въведе система за репутация във форума и на който му падне репутацията под определен минимум

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2