Съвети и въпроси относно избор на е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f11 m550d
Мечтае да кара: 911 turbo s

Съвети и въпроси относно избор на е39

Мнение от xexoral » 21 Окт 2011, 16:19

Понеже раздел е46 си имат подобна тема ако смятата, че е уместно нека и тук има такава.
Аз си търся 3 литрово дизел бмв е39 или е46.
Предпочитам е39, но ако ще е такова много искам да е с двоен стъклопакет. Тук бих искал да ви питам за 2 обяви.
1.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Тази въпреки, че е постна на снимки изглежда запазена отвън и отвътре, но за тая автокъща съм чувал кофти работи а и цената ми се струва съмнително ниска + че я понижават за втори път. Освен това ми е интересно като няма мултиволан как се пуска автопилота (пише, че има) или това автоматично означава, че няма автопилот. И после ако се слага мултиволан сложни ли са процедурите?
2.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Значи тая русенка всичко си има само не мога да разбера кой и защо и как така е надрал шофьорската седалка и кората на вратата :ranting: :ranting: Освен това колата далече... Аз живея в София. И все пак ако има някой от Русе и знае нещо за нея нека сподели :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е RWD

Re: Съвети и въпроси относно избор на е39

Мнение от deomen » 21 Окт 2011, 23:06

Първата обява ми изглежда доста съмнителна кола.Определено километража е връщан,а и мисля че е пребоядисвана цялостно.Втората обява изглежда добре,но винаги на място трябва да се види.Иначе има повечеко екстри от първата като гледам,навигации,М-ков волан и т.н.Липсват едни фейсови фарчета и ще изглежда супер.За драскотината на врата си мисля,че може да е изяла някой удар 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: Съвети и въпроси относно избор на е39

Мнение от mad_presley » 21 Окт 2011, 23:14

Съжалявам, но такива теми в Е39 няма да има. Защо, можеш да видиш пет теми по-надолу viewtopic.php?f=35&t=271141 и стотиците други пълни с безмислени мнения съответстващи на безмислените въпроси.

Реши какво искаш, харесай си някоя кола и ако търсиш помощ от колега за предварителен оглед и диагностика е вече друг въпрос.

Назад към E39