Въпрос за смяна на вложките на лайсната над жабката
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- boris.vangelov
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 530d Facelift
Въпрос за смяна на вложките на лайсната над жабката
Здравейте,
Понеже са ми се счупили две от вложките на лайсната над жабката и реших да си ги сменя, обаче имам лек проблем - не виждам как да махна старите - няма как да ги захвана, само мога да ги бутна навътре, а кората или каквото се води, на които са закрепени, като я гледам няма сваляне. Някой ако има представа какво бих могъл да направя, ще съм много благодарен
Понеже са ми се счупили две от вложките на лайсната над жабката и реших да си ги сменя, обаче имам лек проблем - не виждам как да махна старите - няма как да ги захвана, само мога да ги бутна навътре, а кората или каквото се води, на които са закрепени, като я гледам няма сваляне. Някой ако има представа какво бих могъл да направя, ще съм много благодарен

Re: Въпрос за смяна на вложките на лайсната над жабката
Преди фейслифта модели,само се бутат навътре,лично за мен малко недоизмислена работа , след фейса вече ,щипките се заменят,както и самата пластмасова "корубка" ,и самите щипки се вадят със завъртане,направени са от дебела пластмаса и са много стабилни,а не като старите с малко пластмаска и вътре пластинка!
- boris.vangelov
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 530d Facelift
Re: Въпрос за смяна на вложките на лайсната над жабката
моята е преди фейслифта и ми се стори някак нетипично просто да се бутат и да отиват някъде си... мислех, че немеца го е измислил по-добре.. 
Благодаря за инфото!

Благодаря за инфото!
3 мнения
• Страница 1 от 1