Питане за огледало
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за огледало
Колеги някои дали знае дясно огледало от англичанка дали става и пасва на нашите е39? 

- uBaH
- кандидат ентусиаст
-
Re: Питане за огледало
Наскоро сменях почти цялата външна част на моето дясно огледало (LHD) с части от Е39 англичанка. Като взех колата беше с пуканата и грозно залепена част (черната пластмасова рамка).
Всички пластмаси, моторчето и самото стъкло са напълно идентични. Не смених само самия скелет на огледалото (на снимката), но по начина по който се напаснаха всички останали неща, мисля че и в него няма никаква разлика.
Чисто визуално сравнявах двете отливки - моята си и тази на англичанката, но не открих разлики. Съжалявам, че не направих обща снимка на двете една до друга.
Ако вече има разлика в захващането към вратата ... нека някой разглобявал повечко коли да се изкаже

Всички пластмаси, моторчето и самото стъкло са напълно идентични. Не смених само самия скелет на огледалото (на снимката), но по начина по който се напаснаха всички останали неща, мисля че и в него няма никаква разлика.
Чисто визуално сравнявах двете отливки - моята си и тази на англичанката, но не открих разлики. Съжалявам, че не направих обща снимка на двете една до друга.
Ако вече има разлика в захващането към вратата ... нека някой разглобявал повечко коли да се изкаже

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re: Питане за огледало
Огледалата са различни,имаше тема някъде и мои постове има там,имах две огледала от английска кола ...конкретно едното шофьорското се мести напред, а пасажерското назад разликата е в ъгъла на черните триъгълни стойки ,стъклата също са различни пиновете за подгрева са на други места (от другата страна ) едното огледало ми стой за части -мога да приложа снимки
капака ,моторчето и стойката в огледалото (на снимката)са същите (стойките са два модела поне моите бяха различни)
капака ,моторчето и стойката в огледалото (на снимката)са същите (стойките са два модела поне моите бяха различни)
3 мнения
• Страница 1 от 1