Железарки 15" от е34 на е39?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Железарки 15" от е34 на е39?
Имам едни джантета железни от е34 и както знаете на е34 е 72.5мм централния отвор на е39 е 74мм,намерих стругар който да ми разшири централния отвор,но се чудя да не опират нещо по апарати работи въобще дали ще станат ако се барне само централния отвор на джантите за е39-ката ?
/// 6>4

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Re: Железарки 15" от е34 на е39?
:FACEPALM: не спираш да ме учудваш, за да спестиш 100лв ще се занимаваш с пълни глупости
Земи ги продай теа джанти от е34, доплати още 20лв (колкото ще ти струва стругара) и си купи джанти от Е39, то бива бива, ама чак пък толкова...
ПС: Е34 мина в архива вече, скоро читавите части за тех ще стават все по-скъпи, моля те купи си жигула, цените за новите им части са поносими

Земи ги продай теа джанти от е34, доплати още 20лв (колкото ще ти струва стругара) и си купи джанти от Е39, то бива бива, ама чак пък толкова...

ПС: Е34 мина в архива вече, скоро читавите части за тех ще стават все по-скъпи, моля те купи си жигула, цените за новите им части са поносими

- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
Няма да опират никъде.Само стругаря трябва да ги центрова качествено,за да не започнат да бият.
boris_k написа::FACEPALM: не спираш да ме учудваш, за да спестиш 100лв ще се занимаваш с пълни глупости![]()
Земи ги продай теа джанти от е34, доплати още 20лв (колкото ще ти струва стругара) и си купи джанти от Е39, ..................

Явно не си гледал филма `Тресенето`

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
TheKiller написа:Имам едни джантета железни от е34 и както знаете на е34 е 72.5мм централния отвор на е39 е 74мм,намерих стругар който да ми разшири централния отвор,но се чудя да не опират нещо по апарати работи въобще дали ще станат ако се барне само централния отвор на джантите за е39-ката ?
Аз съм с такива зимни, от Е34. Но имай предвид че ако не се престърже както трябва отвора ще ти бият. При мен е точно така. Една от четирите играе в отвора и тресе колата. Принудих се и си взех две джанти от Е39 и смених двете в които се съмнявах. Успех!

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
boris_k написа::FACEPALM: не спираш да ме учудваш, за да спестиш 100лв ще се занимаваш с пълни глупости![]()
Земи ги продай теа джанти от е34, доплати още 20лв (колкото ще ти струва стругара) и си купи джанти от Е39, то бива бива, ама чак пък толкова...![]()
Ти не ми казвай кво да правя ако няма кво да кажеш не ми се мешай в нещата ако си немаш друга работа си намери прекаляваш,тва не ми е първата тема дето сереш в нея

/// 6>4

- boris
- старши ентусиаст
-
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
boris_k написа:ПС: Е34 мина в архива вече, скоро читавите части за тех ще стават все по-скъпи, моля те купи си жигула, цените за новите им части са поносими
boris_k написа:За "многото" ми 294 мнения, точно в коя твоя тема съм "срал" ?
С това мнение в тази

Няма проблем, ако са разстъргани добре. Килър, имаш ЛС. (не съм стругар

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- boris
- старши ентусиаст
-
Alexch написа:boris_k написа:ПС: Е34 мина в архива вече, скоро читавите части за тех ще стават все по-скъпи, моля те купи си жигула, цените за новите им части са поносими
С това мнение в тази![]()
Точно това е свързано с всички мнения на Килъра от близките 7-8 месеца, това че ти не знаеш за какво става дума е съвсем отделен въпрос.

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Аз си престъргах летите джанти които бяха на е34 и ги сложих на е39-ката. Даже и да се престържат малко повече не виждам как ще бият като 5-те болта прилепят плътно джантата за главината
. Имам приятел , който си кара колата така като централния отвор на джантите е по голям поне със 1-2 см от отвора на главината и няколко години никъв проблем 

Sesko написа: централния отвор на джантите е по голям поне със 1-2 см от отвора на главината и няколко години никъв проблем
Ти това сериозно ли го говориш ?

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
карал съм с 1мм разлика в главината-от 80 нагоре става кошмар-ще ми се откачи волана -такива вибрации-ужасни

- Sesko
- ентусиаст
-
ivoo написа:Sesko написа: централния отвор на джантите е по голям поне със 1-2 см от отвора на главината и няколко години никъв проблем
Ти това сериозно ли го говориш ?Виж , ако джантите са монтирани на каруца сигурно няма да е проблем.
Напълно сериозно , ако не вярваш заповядай да видиш с очите си

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
между 1 и 2 сантиметра разликата е бая голяма ... цели 10 милиметра
Да не би да искаш да кажеш 1 милиметър ?

Да не би да искаш да кажеш 1 милиметър ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Sesko
- ентусиаст
-
15 мнения
• Страница 1 от 1