Газов инжекцион изключва на 4000 оборота
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- lucky_316i
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 520i
- Мечтае да кара: BMW ///M5
Газов инжекцион изключва на 4000 оборота
Здравейте колеги . Днес си сложих ГИ на 520-ката в Монтана. Инжекциона е Мега Джет . Всичко беше настроено перфеткно , колата вървеше идеално на Газ - така както и на бензин. Прибрах се във Враца и вечерта изпомпах кикдауна ( типтропник е скоростната кутия) и на около 4000-4500 оборота ми изключи Газта и премина на бензин . Трябваше ръчно да го превключа на Газ отново .. Пак изпомпах и пак премина на бензин и започна да писка докато не го сменя на Газ пак.. Някакви идеи и мнения от какво може да е... Аз ще му звъня на тоя утре задължително но ми се иска и от вас да кажете мнение.. Благодаря предварително
Re: Газов инжекцион изключва на 4000 оборота
Напълни до горе бутилката, и пак изпомпай кикдауна. Ако пак обърне на бензин, търси газаджията. Ако не обърне, значи газта ти е била на привършване. 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
cerberus написа:Напълни до горе бутилката, и пак изпомпай кикдауна. Ако пак обърне на бензин, търси газаджията. Ако не обърне, значи газта ти е била на привършване.

- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
Колега , никога не съм карал на газ,ама слушам приятели които карат на газ че това май е нормално.... 

Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Възможно е газовата ти да е настроена по този начин - с цел да поддържа мощността на двигателя при по-високи обороти и затова да обръща на бензин. Това ще ти каже газаджията.
При мен не е така, но съм с друг ГИ. Успех!
При мен не е така, но съм с друг ГИ. Успех!

- lucky_316i
- Потребител
-
Бутилката е пълна почти до горе.. На индикатора светят всички лампички . Сега звънях на човека и каза че е до настройката и ще ходя сега да го оправи , но се чудя дали да му кажа да го направи да включва на бензин на около 5000-5500 оборота или изобщо да не преминава на бензин... Но ако преминава на бензин при високи обороти за колко време трябва да се върне пак на газ (автоматично) ?
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
евала за зазчицата колега!!!! да се возиш евтинко и много да ти бега кочината!!! ама несмяташ ли че този който ти е слагал газта ,ще ти отговори на всичките тъпи въпроси. никой от нас незнае какво са ти сложили, как са го настроили и как трябва да е! 

- lucky_316i
- Потребител
-
Проблема е решен . Отидох днес , обясних проблема , човека отвори капака закачи буксата и за 1 мин на лаптопа работа . Просто не беше настроена и сега си работи перфектно без да прехвърля на бензин : ) Иначе благодаря за мненията : )
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Не ти е било настроено налягането на колко да изключва. Надявай се да е от това, а не от кофти изпарител или изпарител с по-малко kw отколкото за твоята кола. Ако колата умира във високите, значи е второто. 

9 мнения
• Страница 1 от 1