520и Е39 проблем прекасва при високи обороти

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

520и Е39 проблем прекасва при високи обороти

Мнение от kiril_vasilev » 17 Сеп 2011, 19:42

колеги молиави помогнете сложих газов инжекцион и колата слет 3200 оборота започва да прекасва в сервиза дето ми слагаха газта казаха че не е причината в газовия инжекцион и друго ми прави впечатление че на бензин след някаде 3000 оборота драпва повече

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Re: 520и Е39 проблем прекасва при високи обороти

Мнение от NAPSTERS » 17 Сеп 2011, 21:21

kiril_vasilev написа:колеги молиави помогнете сложих газов инжекцион и колата слет 3200 оборота започва да прекасва в сервиза дето ми слагаха газта казаха че не е причината в газовия инжекцион и друго ми прави впечатление че на бензин след някаде 3000 оборота драпва повече

колега фонетиката ли ти е трудна или така грамотно си пишеш?
иначе по темата колата ако върви нормално на бензин, търси проблема в газовата.
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от kiril_vasilev » 17 Сеп 2011, 22:29

много благодаря за одговора малко ми е трудна фонетиката :D по темата какво ли не и правиха в сервиза увеличаваха налиагането на испаритела включвахаго на спортен режим и все сащото вазможно ли е да го прави от ниакоя бобина сложихами еднополюсни сфещи те били за газ това го прави още като ми го сложиха газовиа инжекцион и там ми казаха да не тарся проблема в газта

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 18 Сеп 2011, 0:10

kiril_vasilev написа:много благодаря за одговора малко ми е трудна фонетиката :D по темата какво ли не и правиха в сервиза увеличаваха налиагането на испаритела включвахаго на спортен режим и все сащото вазможно ли е да го прави от ниакоя бобина сложихами еднополюсни сфещи те били за газ това го прави още като ми го сложиха газовиа инжекцион и там ми казаха да не тарся проблема в газта

Еее, няма такъв правопис! :bowdown: Колега, трудно ми е да разбера проблема ти с това писане! Успехи :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit

Мнение от shumisho » 18 Сеп 2011, 0:49

Аз предлагам на модераторите следното:
1. Мнение с повече от 3 правописни грешки на ред...
2. Мнение, в което няма нито една точка или запетая...

ДА СЕ ТРИЯТ

3. Такива хора, неприемащи съвет и постващи еднакви (тотално нечетливи и неразбираеми) мнения, да бъдат изхвърляни от форума!!!

ПП: Не се смятам за образец за правопис, но моля ви... Това е безобразие!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 52Oi

Мнение от Николай К » 18 Сеп 2011, 0:58

shumisho написа:Аз предлагам на модераторите следното:
1. Мнение с повече от 3 правописни грешки на ред...
2. Мнение, в което няма нито една точка или запетая...

ДА СЕ ТРИЯТ

3. Такива хора, неприемащи съвет и постващи еднакви (тотално нечетливи и неразбираеми) мнения, да бъдат изхвърляни от форума!!!

ПП: Не се смятам за образец за правопис, но моля ви... Това е безобразие!!!

:yes:
Поздрави!
Николай Кадийски

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 18 Сеп 2011, 1:00

kiril_vasilev написа:много благодаря за одговора малко ми е трудна фонетиката :D по темата какво ли не и правиха в сервиза увеличаваха налиагането на испаритела включвахаго на спортен режим и все сащото вазможно ли е да го прави от ниакоя бобина сложихами еднополюсни сфещи

А стига ве :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Веднага да отиваш да се записваш тук http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B ... 99175.html
Още при регистрацията трябва да има някъкъв тест за правопис , и при 3 или 4 правописни грешки, да НЕ се допуска регистриране на съответния потребител .
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit

Мнение от shumisho » 18 Сеп 2011, 8:47

Идеята е не само да си чешем езиците, а да се направи нещо по въпроса. Не знам на колко години са тия хора, но...
И тук не говорим за МЕГА, ХИПЕР сложни думи :banghead: :banghead: :banghead:

Трагедия :help: :help: :help:

ПП: Иво, какво ти сфещи бе човеко, а оДговор :bang:

Потребител
Аватар
Кара: Е 39 520и

Мнение от milenturboto » 18 Сеп 2011, 11:58

приятел откачи дебитомера и ще се оправи проблема.и аз сложих газов инжекцион и прекасваше кам 3500 об ,след като откачих дебитомера се оправи и вече 8000 км няма ядове.колата ми е м52б20 с дебитомер сименс

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 18 Сеп 2011, 20:20

milenturboto написа:приятел откачи дебитомера и ще се оправи проблема.и аз сложих газов инжекцион и прекасваше кам 3500 об ,след като откачих дебитомера се оправи и вече 8000 км няма ядове.колата ми е м52б20 с дебитомер сименс

адаш при тебе газовата е за 4 и е правена за 6 цилиндъра, не е ясно с каква уредба е колегата и какво е правено. лошото е ,че не се разбра колата вървили нормално на бензин и дали проблема се е появил след поставянето на газта.
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от kiril_vasilev » 18 Сеп 2011, 21:41

На бензин няма проблеми,върви си добре.Този проблем се появи със самото слагане на газта.В сервиза ме убеждават,че не е проблема в газовата уредба. Един мои приятел,със съща та кола си сложи там газта,със същата газова уредба и няма такива проблеми.Казаха ми че може да е от някоя бобина и сам решил да намеря от някъде за проба.На бензин след около 2000 и няколко оборота,сам забелязал че дръпва повече,но до колкото сам запознат с тези двигатели че те тогава се разработват.Ако реша да си взема 6 бубини с 6 лули на каква ли цена ще са.Препоръчаха ми да махна този въздушен филтър и да сложа спортен,дали ще е добре за мотора или ще си замине по бързо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бързо

Мнение от Teogop » 19 Сеп 2011, 20:43

Не те съветвам да купуваш бобини, при положение, че на бензин нямаш проблем.
Последна промяна Teogop на 19 Сеп 2011, 23:51, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 19 Сеп 2011, 22:45

kiril_vasilev написа:На бензин няма проблеми,върви си добре.Този проблем се появи със самото слагане на газта.В сервиза ме убеждават,че не е проблема в газовата уредба. Един мои приятел,със съща та кола си сложи там газта,със същата газова уредба и няма такива проблеми.Казаха ми че може да е от някоя бобина и сам решил да намеря от някъде за проба.На бензин след около 2000 и няколко оборота,сам забелязал че дръпва повече,но до колкото сам запознат с тези двигатели че те тогава се разработват.Ако реша да си взема 6 бубини с 6 лули на каква ли цена ще са.Препоръчаха ми да махна този въздушен филтър и да сложа спортен,дали ще е добре за мотора или ще си замине по бързо.

Ееее, това вече по се чете! :yes:

Назад към E39