520и Е39 проблем прекасва при високи обороти
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- kiril_vasilev
- Потребител
-
520и Е39 проблем прекасва при високи обороти
колеги молиави помогнете сложих газов инжекцион и колата слет 3200 оборота започва да прекасва в сервиза дето ми слагаха газта казаха че не е причината в газовия инжекцион и друго ми прави впечатление че на бензин след някаде 3000 оборота драпва повече
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: 520и Е39 проблем прекасва при високи обороти
kiril_vasilev написа:колеги молиави помогнете сложих газов инжекцион и колата слет 3200 оборота започва да прекасва в сервиза дето ми слагаха газта казаха че не е причината в газовия инжекцион и друго ми прави впечатление че на бензин след някаде 3000 оборота драпва повече
колега фонетиката ли ти е трудна или така грамотно си пишеш?
иначе по темата колата ако върви нормално на бензин, търси проблема в газовата.
- kiril_vasilev
- Потребител
-
много благодаря за одговора малко ми е трудна фонетиката
по темата какво ли не и правиха в сервиза увеличаваха налиагането на испаритела включвахаго на спортен режим и все сащото вазможно ли е да го прави от ниакоя бобина сложихами еднополюсни сфещи те били за газ това го прави още като ми го сложиха газовиа инжекцион и там ми казаха да не тарся проблема в газта

- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
kiril_vasilev написа:много благодаря за одговора малко ми е трудна фонетикатапо темата какво ли не и правиха в сервиза увеличаваха налиагането на испаритела включвахаго на спортен режим и все сащото вазможно ли е да го прави от ниакоя бобина сложихами еднополюсни сфещи те били за газ това го прави още като ми го сложиха газовиа инжекцион и там ми казаха да не тарся проблема в газта
Еее, няма такъв правопис!

- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Аз предлагам на модераторите следното:
1. Мнение с повече от 3 правописни грешки на ред...
2. Мнение, в което няма нито една точка или запетая...
ДА СЕ ТРИЯТ
3. Такива хора, неприемащи съвет и постващи еднакви (тотално нечетливи и неразбираеми) мнения, да бъдат изхвърляни от форума!!!
ПП: Не се смятам за образец за правопис, но моля ви... Това е безобразие!!!
ДА СЕ ТРИЯТ
3. Такива хора, неприемащи съвет и постващи еднакви (тотално нечетливи и неразбираеми) мнения, да бъдат изхвърляни от форума!!!
- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
shumisho написа:Аз предлагам на модераторите следното:
ДА СЕ ТРИЯТ

Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
kiril_vasilev написа:много благодаря за одговора малко ми е трудна фонетикатапо темата какво ли не и правиха в сервиза увеличаваха налиагането на испаритела включвахаго на спортен режим и все сащото вазможно ли е да го прави от ниакоя бобина сложихами еднополюсни сфещи
А стига ве

Веднага да отиваш да се записваш тук http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B ... 99175.html
Още при регистрацията трябва да има някъкъв тест за правопис , и при 3 или 4 правописни грешки, да НЕ се допуска регистриране на съответния потребител .

- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Идеята е не само да си чешем езиците, а да се направи нещо по въпроса. Не знам на колко години са тия хора, но...
И тук не говорим за МЕГА, ХИПЕР сложни думи
Трагедия

ПП: Иво, какво ти сфещи бе човеко, а оДговор
И тук не говорим за МЕГА, ХИПЕР сложни думи

Трагедия

ПП: Иво, какво ти сфещи бе човеко, а оДговор

- milenturboto
- Потребител
-
- Кара: Е 39 520и
приятел откачи дебитомера и ще се оправи проблема.и аз сложих газов инжекцион и прекасваше кам 3500 об ,след като откачих дебитомера се оправи и вече 8000 км няма ядове.колата ми е м52б20 с дебитомер сименс
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
milenturboto написа:приятел откачи дебитомера и ще се оправи проблема.и аз сложих газов инжекцион и прекасваше кам 3500 об ,след като откачих дебитомера се оправи и вече 8000 км няма ядове.колата ми е м52б20 с дебитомер сименс
адаш при тебе газовата е за 4 и е правена за 6 цилиндъра, не е ясно с каква уредба е колегата и какво е правено. лошото е ,че не се разбра колата вървили нормално на бензин и дали проблема се е появил след поставянето на газта.
- kiril_vasilev
- Потребител
-
На бензин няма проблеми,върви си добре.Този проблем се появи със самото слагане на газта.В сервиза ме убеждават,че не е проблема в газовата уредба. Един мои приятел,със съща та кола си сложи там газта,със същата газова уредба и няма такива проблеми.Казаха ми че може да е от някоя бобина и сам решил да намеря от някъде за проба.На бензин след около 2000 и няколко оборота,сам забелязал че дръпва повече,но до колкото сам запознат с тези двигатели че те тогава се разработват.Ако реша да си взема 6 бубини с 6 лули на каква ли цена ще са.Препоръчаха ми да махна този въздушен филтър и да сложа спортен,дали ще е добре за мотора или ще си замине по бързо.
- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
Не те съветвам да купуваш бобини, при положение, че на бензин нямаш проблем.
Последна промяна Teogop на 19 Сеп 2011, 23:51, променена общо 1 път
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
kiril_vasilev написа:На бензин няма проблеми,върви си добре.Този проблем се появи със самото слагане на газта.В сервиза ме убеждават,че не е проблема в газовата уредба. Един мои приятел,със съща та кола си сложи там газта,със същата газова уредба и няма такива проблеми.Казаха ми че може да е от някоя бобина и сам решил да намеря от някъде за проба.На бензин след около 2000 и няколко оборота,сам забелязал че дръпва повече,но до колкото сам запознат с тези двигатели че те тогава се разработват.Ако реша да си взема 6 бубини с 6 лули на каква ли цена ще са.Препоръчаха ми да махна този въздушен филтър и да сложа спортен,дали ще е добре за мотора или ще си замине по бързо.
Ееее, това вече по се чете!

13 мнения
• Страница 1 от 1