Предварение на гнп

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Предварение на гнп

Мнение от wladio » 18 Авг 2011, 19:21

колеги,някой от вас може ли да ми даде предварение на гнп,защото нямам доверие на никой по повечето сервизи.в софия съм.колата е 525 тдс.почти съм сигурен че веригата се е поотпуснала,защото всичко е наред,но сутрин започна леко да се замисля докато запали,а и топлия старт вече взе да го няма.пали от първи път на повече въртене,2-5 секунди.преди си палеше невероятно.от чукане,.благодаря ви предварително.който може да помогне нека пише на л.с.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Re: Предварение на гнп

Мнение от cls6666 » 18 Авг 2011, 20:30

A закачал ли си я на диагностика ?възможно е релето за подгрева на свещите или някоя или няколко свещи да са изгорели (при мен е така релето е с проблеми и подгрявам няколко пъти ...на диагностика излиза )
нека ти я закачи някой и да види как е помпата и всичко в ред ли е
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 18 Авг 2011, 21:58

колега,половината сервизи -а може и повече в софия са с фалшиви -нелицензирани софтуери-и такива дребни неща не ги хващат.аз нямам познати със сигурен сервиз за диагностика-не искам да обидя никой-но си имам виждане по въпроса.свещи и релета работят,пробвал съм.филтър горивен е нов.цедка на помпата е почистена.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 18 Авг 2011, 22:09

wladio написа:колега,половината сервизи -а може и повече в софия са с фалшиви -нелицензирани софтуери-и такива дребни неща не ги хващат.аз нямам познати със сигурен сервиз за диагностика-не искам да обидя никой-но си имам виждане по въпроса.свещи и релета работят,пробвал съм.филтър горивен е нов.цедка на помпата е почистена.

половината колеги от форума имат нелицензиран DIS и INPA но могат да свършат невероятни неща и то на по-ниски цени от дилъра,както и да ти проверят колата за грешки,ъпдейт на софт и т.н. а аз на повечето бих им се доверил ,та мисълта ми беше че не нелицензирания софт е проблем
та при тдс -а много неща се ''виждат''-дори дребни ,дано някой се отзове
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 18 Авг 2011, 22:37

wladio написа:колега,половината сервизи -а може и повече в софия са с фалшиви -нелицензирани софтуери-и такива дребни неща не ги хващат.аз нямам познати със сигурен сервиз за диагностика-не искам да обидя никой-но си имам виждане по въпроса.свещи и релета работят,пробвал съм.филтър горивен е нов.цедка на помпата е почистена.

Това е защото не си ходил при Милен (NAPSTERS) да ти хване и пломбите на кътните зъби :mhihi:

cls6666 написа:половината колеги от форума имат нелицензиран DIS и INPA но могат да свършат невероятни неща и то на по-ниски цени от дилъра,както и да ти проверят колата за грешки,ъпдейт на софт и т.н. а аз на повечето бих им се доверил ,та мисълта ми беше че не нелицензирания софт е проблем

Абсолютно вярно :yes: Казаното от мен по-горе по потвърждава. :winky:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 19 Авг 2011, 9:46

Alexch написа:

Това е защото не си ходил при Милен (NAPSTERS) да ти хване и пломбите на кътните зъби :mhihi:

cls6666 написа:половината колеги от форума имат нелицензиран DIS и INPA но могат да свършат невероятни неща и то на по-ниски цени от дилъра,както и да ти проверят колата за грешки,ъпдейт на софт и т.н. а аз на повечето бих им се доверил ,та мисълта ми беше че не нелицензирания софт е проблем

Абсолютно вярно :yes: Казаното от мен по-горе по потвърждава. :winky:

колеги за това говоря.на вас имам повече доверие,дори и да не ви познавам.който може да помогне нека пише и да ме напъти къде да отида и при кого.благодаря ви.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 19 Авг 2011, 9:50

дайте кординати на този мъж-милен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 19 Авг 2011, 10:01

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 19 Авг 2011, 13:54

благодаря ви.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 20 Авг 2011, 8:46

Гледаи в инжинерни параметри ,не само отклонението на аванса от търсения,но и в какъв диапазон се мени-скача.
Милен ще ти свъши работа :yes:
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: комбайн в парламента

Мнение от LUBO 555 » 20 Авг 2011, 9:28

А пробвал ли си да задържиш контакта повече от 15 сек.и тогава да завъртиш да запали?Може да си само за клапанче на маркуча на нафтата.Между филтъра и помпата,имаш ли такова сложено?
ИзображениеИзображение

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 20 Авг 2011, 18:16

Пресиян Василев написа:Гледаи в инжинерни параметри ,не само отклонението на аванса от търсения,но и в какъв диапазон се мени-скача.
Милен ще ти свъши работа :yes:

е да ама нещо не отговаря милен.от това дето си написал нищо не разбирам.но вие си ги знаете тези подробности.аз искам колата да си пали както преди.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 21 Сеп 2011, 16:49

???????
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 21 Сеп 2011, 20:09

отивай при Милен (Napstera) да ти направи една центровка на тоя тдс,и както той казва,спокойно да правиш ластици на 20-ките после :mhihi: Той си знае къде и колко да пипне,пък може и да смениш после надписа отзад с d :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 19 Окт 2011, 16:04

ПРЕПОРАЧВАМ ви имате ли ядове,не се бавете а при Милен NAPSTERS отидете.евала на момчето.пипна ми тдската и сега не мога да я позная.поздрави и успешна работа на момчето.

Назад към E39