Предварение на гнп
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Предварение на гнп
колеги,някой от вас може ли да ми даде предварение на гнп,защото нямам доверие на никой по повечето сервизи.в софия съм.колата е 525 тдс.почти съм сигурен че веригата се е поотпуснала,защото всичко е наред,но сутрин започна леко да се замисля докато запали,а и топлия старт вече взе да го няма.пали от първи път на повече въртене,2-5 секунди.преди си палеше невероятно.от чукане,.благодаря ви предварително.който може да помогне нека пише на л.с.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re: Предварение на гнп
A закачал ли си я на диагностика ?възможно е релето за подгрева на свещите или някоя или няколко свещи да са изгорели (при мен е така релето е с проблеми и подгрявам няколко пъти ...на диагностика излиза )
нека ти я закачи някой и да види как е помпата и всичко в ред ли е
нека ти я закачи някой и да види как е помпата и всичко в ред ли е
- wladio
- младши ентусиаст
-
колега,половината сервизи -а може и повече в софия са с фалшиви -нелицензирани софтуери-и такива дребни неща не ги хващат.аз нямам познати със сигурен сервиз за диагностика-не искам да обидя никой-но си имам виждане по въпроса.свещи и релета работят,пробвал съм.филтър горивен е нов.цедка на помпата е почистена.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
wladio написа:колега,половината сервизи -а може и повече в софия са с фалшиви -нелицензирани софтуери-и такива дребни неща не ги хващат.аз нямам познати със сигурен сервиз за диагностика-не искам да обидя никой-но си имам виждане по въпроса.свещи и релета работят,пробвал съм.филтър горивен е нов.цедка на помпата е почистена.
половината колеги от форума имат нелицензиран DIS и INPA но могат да свършат невероятни неща и то на по-ниски цени от дилъра,както и да ти проверят колата за грешки,ъпдейт на софт и т.н. а аз на повечето бих им се доверил ,та мисълта ми беше че не нелицензирания софт е проблем
та при тдс -а много неща се ''виждат''-дори дребни ,дано някой се отзове
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
wladio написа:колега,половината сервизи -а може и повече в софия са с фалшиви -нелицензирани софтуери-и такива дребни неща не ги хващат.аз нямам познати със сигурен сервиз за диагностика-не искам да обидя никой-но си имам виждане по въпроса.свещи и релета работят,пробвал съм.филтър горивен е нов.цедка на помпата е почистена.
Това е защото не си ходил при Милен (NAPSTERS) да ти хване и пломбите на кътните зъби

cls6666 написа:половината колеги от форума имат нелицензиран DIS и INPA но могат да свършат невероятни неща и то на по-ниски цени от дилъра,както и да ти проверят колата за грешки,ъпдейт на софт и т.н. а аз на повечето бих им се доверил ,та мисълта ми беше че не нелицензирания софт е проблем
Абсолютно вярно

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- wladio
- младши ентусиаст
-
Alexch написа:wladio написа:колега,половината сервизи -а може и повече в софия са с фалшиви -нелицензирани софтуери-и такива дребни неща не ги хващат.аз нямам познати със сигурен сервиз за диагностика-не искам да обидя никой-но си имам виждане по въпроса.свещи и релета работят,пробвал съм.филтър горивен е нов.цедка на помпата е почистена.
Това е защото не си ходил при Милен (NAPSTERS) да ти хване и пломбите на кътните зъби
cls6666 написа:половината колеги от форума имат нелицензиран DIS и INPA но могат да свършат невероятни неща и то на по-ниски цени от дилъра,както и да ти проверят колата за грешки,ъпдейт на софт и т.н. а аз на повечето бих им се доверил ,та мисълта ми беше че не нелицензирания софт е проблем
Абсолютно вярноКазаното от мен по-горе по потвърждава.
колеги за това говоря.на вас имам повече доверие,дори и да не ви познавам.който може да помогне нека пише и да ме напъти къде да отида и при кого.благодаря ви.
- wladio
- младши ентусиаст
-
дайте кординати на този мъж-милен.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- wladio
- младши ентусиаст
-
благодаря ви.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Гледаи в инжинерни параметри ,не само отклонението на аванса от търсения,но и в какъв диапазон се мени-скача.
Милен ще ти свъши работа
Милен ще ти свъши работа

Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
А пробвал ли си да задържиш контакта повече от 15 сек.и тогава да завъртиш да запали?Може да си само за клапанче на маркуча на нафтата.Между филтъра и помпата,имаш ли такова сложено?
- wladio
- младши ентусиаст
-
Пресиян Василев написа:Гледаи в инжинерни параметри ,не само отклонението на аванса от търсения,но и в какъв диапазон се мени-скача.
Милен ще ти свъши работа
е да ама нещо не отговаря милен.от това дето си написал нищо не разбирам.но вие си ги знаете тези подробности.аз искам колата да си пали както преди.
- wladio
- младши ентусиаст
-
отивай при Милен (Napstera) да ти направи една центровка на тоя тдс,и както той казва,спокойно да правиш ластици на 20-ките после
Той си знае къде и колко да пипне,пък може и да смениш после надписа отзад с d 

- wladio
- младши ентусиаст
-
ПРЕПОРАЧВАМ ви имате ли ядове,не се бавете а при Милен NAPSTERS отидете.евала на момчето.пипна ми тдската и сега не мога да я позная.поздрави и успешна работа на момчето.
15 мнения
• Страница 1 от 1