проблем с климатика
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- georgieva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 520и м52 б20 ту 1999/11
проблем с климатика
Здравейте
Искам да попитам, защо не духа студено, след като климатика е пуснат? вижда се как компресора започва да върти, като се се пусне и фреона са ми го заредили според зеленичката лепенка под капака "+-750г" дето пише. Вчера ходих да ми го замерят пак, дали е истекло нещо... всичко си е ок, и според тях компресора си прави налягане също
Искам да попитам, защо не духа студено, след като климатика е пуснат? вижда се как компресора започва да върти, като се се пусне и фреона са ми го заредили според зеленичката лепенка под капака "+-750г" дето пише. Вчера ходих да ми го замерят пак, дали е истекло нещо... всичко си е ок, и според тях компресора си прави налягане също

Re: проблем с климатика
Моя оня забелязах, че не духа така студено както трябва. Замериха с термометър директно на духалките и показваше че духа +11 градуса. Нормалното, което ми казаха че трябва да духа през духалките и термометъра да го засече е между +4 и +10 градуса. Закачиха я и трябваше да се долее 600гр фреон + 50мл масло 
Казаха ми също така, че може някоя клапа откъм климатроника да не се отваря и да не пуска студен въздух, но това е краен вариянт. По-добре си провери първо системата
Междодругото на тировете MAN климатиците събират от между 1100гр фреон до 1300 повечето. Е, и на E39-ките събират толкова

Казаха ми също така, че може някоя клапа откъм климатроника да не се отваря и да не пуска студен въздух, но това е краен вариянт. По-добре си провери първо системата

Междодругото на тировете MAN климатиците събират от между 1100гр фреон до 1300 повечето. Е, и на E39-ките събират толкова

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

georgieva написа:Здравейте
Искам да попитам, защо не духа студено, след като климатика е пуснат? ...............:
`Колежке/колега `, и ние незнаем вече точно какво си. Този въпрос би следвало да зададеш в сервиза в който си ходил/а . Цели двигатели турбинираш с лекота ,а с един климатик неможеш да се оправиш

А хората са се потрудили и `Търсачка` да направят
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... dda0a9a79c

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
ivoo написа:georgieva написа:Здравейте
Искам да попитам, защо не духа студено, след като климатика е пуснат? ...............:
`Колежке/колега `, и ние незнаем вече точно какво си. Този въпрос би следвало да зададеш в сервиза в който си ходил/а . Цели двигатели турбинираш с лекота ,а с един климатик неможеш да се оправиш![]()

Барай шишарката Минкеее ....
- georgieva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 520и м52 б20 ту 1999/11
ivoo написа:georgieva написа:Здравейте
`Колежке/колега `, и ние незнаем вече точно какво си. Този въпрос би следвало да зададеш в сервиза в който си ходил/а . Цели двигатели турбинираш с лекота ,а с един климатик неможеш да се оправиш![]()
мерси
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
georgieva написа:ivoo написа:georgieva написа:Здравейте
мерси
хаха, добре казано
6 мнения
• Страница 1 от 1