engine failsafe program ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
engine failsafe program ?
Имам от известно време тоз проблем ,изписва ми тази грешка и колата влиза в авариен режим.Последния път се получи ,когато минавах през гърбица и не подадох достатъчно газ .Изписа на борд компютъра engine failsafe program и светна тоя индикатор

След загасяне на двг грешката изчезна но индикатора остана да свети още 15 мин ,след което загасна.
Ако някой може да ме насочи къде е проблема ,ще съм много благодарен.Ходих преди на диагностика ,но не можаха да ми кажат от какво е,само изчистиха натрупаните грешки.

След загасяне на двг грешката изчезна но индикатора остана да свети още 15 мин ,след което загасна.
Ако някой може да ме насочи къде е проблема ,ще съм много благодарен.Ходих преди на диагностика ,но не можаха да ми кажат от какво е,само изчистиха натрупаните грешки.

- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Re: engine failsafe program ?
CONAN написа:Имам от известно време тоз проблем ,изписва ми тази грешка и колата влиза в авариен режим.Последния път се получи ,когато минавах през гърбица и не подадох достатъчно газ .Изписа на борд компютъра engine failsafe program и светна тоя индикатор
На газ ли си колега? При мене се появява при бедна смес! Но не ми е светвал надписа.
- CONAN
- 8910 фен
-
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
диагностика бе хора!!!! 

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- CONAN
- 8910 фен
-
LUCIFER'S написа::mrgreen: другият път я "дръж в обороти" че да не скъсаш нещо като я "изгасяш под товар" ( като новобранец шофьор при потегляне )... електрониката ти отчита това и изписва тази грешка... клапата за празен ход може да ти прави проблеми
Забравил съм да пиша ,че колата е автомат ,така ,че едва ли мога да я загася като новобранец.
Това за клапата ще го проверя ,ходих на диагностика,не можаха да ми кажат от какво е,писал съм го 1-я пост.
7 мнения
• Страница 1 от 1