Проблем с аварийните светлини
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с аварийните светлини
Здравейте колеги,
копчето за заключване на ключа (за Е39 98ма големия ключ) ми се развали и бях и схванал цаката от малкото за отключване отварям а с ключа заключвам и нямаше проблеми иначе постоянно мигаха мигачите, но сега и малкото копче издаде багажа и като отварям и затварям с ключа се пускат мигачите и няма спиране - спирам ги за момент затварям вратата и пак се пускат ..
Някой знае ли как може да се лъжат за да не мигат или да се изключи тази работа където е за отваряне с копчетата на ключа, че не ми се поръчва нов ключ заради тези копчета.
Благодаря предварително
Поздрави
копчето за заключване на ключа (за Е39 98ма големия ключ) ми се развали и бях и схванал цаката от малкото за отключване отварям а с ключа заключвам и нямаше проблеми иначе постоянно мигаха мигачите, но сега и малкото копче издаде багажа и като отварям и затварям с ключа се пускат мигачите и няма спиране - спирам ги за момент затварям вратата и пак се пускат ..
Някой знае ли как може да се лъжат за да не мигат или да се изключи тази работа където е за отваряне с копчетата на ключа, че не ми се поръчва нов ключ заради тези копчета.
Благодаря предварително
Поздрави
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: Проблем с аварийните светлини
Можеш да си смениш само кутийката на ключа не е нужно да даваш пари за нов ключ.Ще ти излезе към 40-50лв. с нарязването при ключар.Мигачите ти мигат,защото,когато отключваш механично с ключа най-вероятно ти се активира алармата на която и е изключен звука
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Колата италианка ли е? Имаш ли едно червено бутонче отдясно на километража?
- ceko_vv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв Е39 525
Колега погледи си батерията на ключа. при мен като почне да пада батерията отключва от копчето, но не иска да заключва и се налага да заключвам със ключа. и понеже оключването и копчето за багажника си работят се си мисля, че е заминал ключа а не е така.
Не е от батерията понеже самите копчета са развалени 1во голямото издаде багажа отварях го подлагах му какви ли не работи да прави контакт с платката защото е скъсано и работеше временно ама само толкова после спря и сега същия проблем е и с малкото за отключване. Колата е от Италия да и имам такова червено като копче което постоянно мига когато не е наред нещо с отключването а когато захапе някои път да излажа алармата то не мига незнам каква му е ролята на него.
Поздрави
Поздрави
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
ejay007 написа:Колата е от Италия да и имам такова червено като копче което постоянно мига когато не е наред нещо с отключването а когато захапе някои път да излажа алармата то не мига незнам каква му е ролята на него.
Поздрави
Проблемът ти е в алармата, която се води DWA V. Това с мигачите е често срещан проблем при тях. Като започнат да мигат мигачите, заключи и отключи пак или обратно, ако не се оправя и така, прекодирай я през този червен бутон, да не ти мигат мигачите. Ако и така не се оправи, значи някой ти е активирал оригиналната аларма (която ти нямаш) да ти мигат мигачите и тогава става тази аномалия.
Ето тук съм ти копирал упътването, как да си прекодираш алармата за мигачи и звук http://www.megaupload.com/?d=ZRABEBN4
В случай, че не си ме разбрал какво говоря, намери някой с BMW Scanner 1.4 да ти провери, дали ти е активиран DWA в ZKE и ако е активиран, да го деактивира.
Благодаря колега за изчерпателното обяснение още днес ще я пробвам ако не успея ще я закарам при мой човек с програма и комп и ще я оправим след като знам вече къде е проблема и какво да гледам.
Поздрави
Поздрави
7 мнения
• Страница 1 от 1