Проблем с климатроника има фреон, но не охлажда!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Niki_se_smee
- Потребител
-
Проблем с климатроника има фреон, но не охлажда!
Привет колеги,
току що установих че в колата има фреон (замериха ми го), но когато пусна климатроника не охлажда, а компресора работи и има налягане. Искам да Ви питам някой страдал ли е от подобен проблем? Колата беше на бояджия ( незнам дали има някаква връзка), но след това вече не работи.
току що установих че в колата има фреон (замериха ми го), но когато пусна климатроника не охлажда, а компресора работи и има налягане. Искам да Ви питам някой страдал ли е от подобен проблем? Колата беше на бояджия ( незнам дали има някаква връзка), но след това вече не работи.
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Re: Проблем с климатроника има фреон, но не охлажда!
колега според мен проблема ти е или в клапите или във филтрите на купето,успех...
- IVORY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i benzin/ gaz 1997
На мен ми беше скапан така наречения-таралеж,смених го и всичко е на 6
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
milenskia525 написа:колега според мен проблема ти е или в клапите или във филтрите на купето,успех...
има ли начин за дистанционно "лечение" на тези клапи или трябва да се свали таблото?
Ако са клапи вентилатора ще се чува да върти, но няма да духа нищо. Нещо подобно е и при проблемен филтър, просто няма сила да духа. Таралежа просто ще си усилваш, но няма да става нищо.
Може да е ел. перката. Ако си сигурен че ти включва компресора, знчи би трябвало цялата система да е в ред, датчици, наличие на фреон и тн.
Може да е ел. перката. Ако си сигурен че ти включва компресора, знчи би трябвало цялата система да е в ред, датчици, наличие на фреон и тн.
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Колега след като пуснеш климата пипни тръбата която излиза от компресора и върви към купето дали е студена.И наблюдавай компресора дали спира или работи постоянно
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- Niki_se_smee
- Потребител
-
ще проверя, а дали някой знае за гр. София къде има читави хора, които да не ми свалят кожата и все пал да си разбират от работата?
7 мнения
• Страница 1 от 1