Проблем при включен дебитомер?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Niki_se_smee
- Потребител
-
Проблем при включен дебитомер?
Привет,
имам следният проблем когато закача дебитомера и колата започва да се дави, не работи добре. Пробвах с друг от същата кола няма никава промяна става въпрос за BMW 520 E39. Дали случайно някой е имал същият проблем?
имам следният проблем когато закача дебитомера и колата започва да се дави, не работи добре. Пробвах с друг от същата кола няма никава промяна става въпрос за BMW 520 E39. Дали случайно някой е имал същият проблем?
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: Проблем при включен дебитомер?
диагностика като начало, виж си клапана на картерните газове, и дали не дърпа въздух след дросела.
И аз имах подобен проблем. Смених дебитомера, който излезе на всички възможни диагностики и пак същото.
Оказа се, че кабелите за дебитомера минават до двигателя и на едно място просто изолацията се е разтопила и когато е топла колата замасява. Като резултат дебитомера отчита, че не минава въздух през него и не пуска достатъчно гориво.
Виж си първо всички кабели преди да сменяш дебитомер, че аз имам един в мазата от много майстори разбирачи със компютри и сервизи......
Оказа се, че кабелите за дебитомера минават до двигателя и на едно място просто изолацията се е разтопила и когато е топла колата замасява. Като резултат дебитомера отчита, че не минава въздух през него и не пуска достатъчно гориво.
Виж си първо всички кабели преди да сменяш дебитомер, че аз имам един в мазата от много майстори разбирачи със компютри и сервизи......
Последна промяна emok на 18 Юни 2011, 17:44, променена общо 1 път
Доста кончета в един обор.

- Niki_se_smee
- Потребител
-
Благодаря Ви ще ги видя нещата и споделя от къде е дошъл проблема!
4 мнения
• Страница 1 от 1