ПРОБЛЕМ ЧИСТАЧКИ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ПРОБЛЕМ ЧИСТАЧКИ
Здравейте колеги,да питам нещо.Вчера се качвам на колата и обикновено си чистя стъклата като пускам чистачките и пръскалките.Обаче включвам чистачките,те не мърдат само пръскалките пръскат.Пробвах всички степени пак не работят,а предния ден си бачкаха без проблеми.Прегледах бушоните не е от там.Ако някой се сеща нещо да помага.Мерси предварателно.
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Re: ПРОБЛЕМ ЧИСТАЧКИ
Моторчето си е заминало
Ако чуваш моторчето да бръмчи - е заминало и трябва да го смениш с друго работещо. Ако просто не мърдат и не чуваш шум - трябва да се отвори и да се презацепи моторчето
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

doomy525 написа:Ако чуваш моторчето да бръмчи - е заминало и трябва да го смениш с друго работещо. Ако просто не мърдат и не чуваш шум - трябва да се отвори и да се презацепи моторчето
Колега няма никъкъв звук.От никъде не се чува нищо.Кака става по точно това зацепване.
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Винаги, АМА ВИНАГИ в тоя форум още на първото мнение сте много сигурни и веднага моторчето!!! Даже напрао според мен целия двигател и ходовата част са му заминали и направо да хвърля колата, то се е видяло...
Имах такъв проблем, не чувах и никакъв звук, и се оказа, че са се откачили някакви рамена шото се събирала водя на едно място под капака и това бил често появяващ се проблем. Ходи в някакъв сервиз да проверят различни варианти да си знаеш!
Успех

Имах такъв проблем, не чувах и никакъв звук, и се оказа, че са се откачили някакви рамена шото се събирала водя на едно място под капака и това бил често появяващ се проблем. Ходи в някакъв сервиз да проверят различни варианти да си знаеш!
Успех

- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
weedminer написа:Винаги, АМА ВИНАГИ в тоя форум още на първото мнение сте много сигурни и веднага моторчето!!! Даже напрао според мен целия двигател и ходовата част са му заминали и направо да хвърля колата, то се е видяло...![]()
Успех
Колега най- често срещания проблем е моторчето относно чистачките.
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Разбирам бе
И аз съм чел тва онова за тия чистачки, ама как можеш със сигурност да кажеш какво е ей така по форума. Най-добре да му кажем какви може да са вариантите и то хора от опит да кажат, а не ей така наизуст и човека да се вайка само.
Според мен трябва да отиде при майстор или в сервиз и да му проверят всички неща, които му описахме...

Според мен трябва да отиде при майстор или в сервиз и да му проверят всички неща, които му описахме...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)

spacepl написа::) според мен пък най-често срещания проблем е превъртане на планката на моторчето или превъртане на алуминиевите втулки на рамената на чистачките.

От което следва, че трябва да се презацепат (има едни чертички по моторчето) или поне моя проблем беше такъв

- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
spacepl написа::) според мен пък най-често срещания проблем е превъртане на планката на моторчето или превъртане на алуминиевите втулки на рамената на чистачките.
Имах същия проблем.

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Добре де, авторът на темата казва, че няма никакъв звук. Ако превъртат рабената или каквото и да е ще се чува! Нека провери стига ли ток до моторчето
Мерси на всички колеги за мненията.Няма никъкъв звук нищо не зацепва и не тръгва като че ли не стига никакъв ток.Явно ще се ходи на майстор,но исках да чуя варианти,дали аз мога да направя нещо.Но като гледам може да са доста неща.
Две неща може да са - или моторчето е заминало или трябва да се презацепи. Първия вариант е по скъпия 

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2