Сваляне на 16:9!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Сваляне на 16:9!
Цяла вечер търся из форума дали има тема, как се сваля касетофона с монитор 16:9 защото нямам чейнджър и окабеляване мисля че нямам, а си купих USB адаптер който се слага на мястото на чейнджъра! Моля някои ако има представа да пише, много се извинявам ако вече има такава тема, но не съм я намерил!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Сваляне на 16:9!
Няма нужда да сваляш дисплея, за да пускаш кабел за чейнджър. Щом си с навигация, чейнджъра се свързва само към радио модула, който е в багажника.
Ако пък толкова искаш да си свалиш дисплея, свали лайсната около него и отдолу ще видиш 4 винтчета. Развиваш и изтегляш.
Ако пък толкова искаш да си свалиш дисплея, свали лайсната около него и отдолу ще видиш 4 винтчета. Развиваш и изтегляш.
Значи аз в багажника имам само ТВ модул до колкото знам и усилвател, кое трябва да е радио модула за да свържа чеинджъра към него? И още един въпрос, питат ме с колко пина да е захранването 17 или 40, това също ли е от радиомодула или от дисплея?
Старата букса с кръглите пинове

Новата букса с плоските пинове

Радиомодула е разположен в багажника зад кората на левия калник при чейнджъра/усилвателя/навито/TV и тн. и е най отзад откъм бронята успоредно на стопа

Новата букса с плоските пинове

Радиомодула е разположен в багажника зад кората на левия калник при чейнджъра/усилвателя/навито/TV и тн. и е най отзад откъм бронята успоредно на стопа

Колеги, намерих къде се свързва чейнджъра и си свързах адаптера, но няма ток до него, защото не свети лампичката, че работи и навито не го намира, та ако някой занае кои кабел по цветове какъв е да видя дали пиновете са правилно наредени ще съм му много благодарен!
6 мнения
• Страница 1 от 1