Хидравлика е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Хидравлика е39
Здравейте колеги , искам да попитам .... от скоро съм собственик на е39/2000г, 520i/. Преди няколко дена като я изкарвах от гаража забелязах много малки петна на пода от хидравликата. Огледах всичко от долу в колата и се оказа че маркуча от резервоарчето за масло и още няколко други са омаслени от външната страна. От предишният собственик знам че е карано с АТФ Декстрон III и разбрах че е хубаво хидр масло. Мисълта ми е че проблема е най - вероятно е от самите маркучи на хидравликата, не от помпата или нещо друго. Как бих те ме посъветвали да постъпя в такава ситуация? И още нещо до къде трябва да пълно резерворчето за хидравликата.
За сега колата съм я оставил в гараж защото имам доста работа и ще я погледна по празниците. Благодаря , Лек ден !
За сега колата съм я оставил в гараж защото имам доста работа и ще я погледна по празниците. Благодаря , Лек ден !
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Хидравлика е39
Ми ако теча е заради маркучите, просто ги смени. Често се цепят щуцерите на казанчето, и от там тече по малко. На капачката на казанчето имаш удължение, на него има 2 чертички. Като завиеш и отвиеш капачката нивото на маслото трябва да е между тях.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
да и при мен е така и съм планувал смяна с нови ,че все е омаслено по тях-гледам правени са с скоби ама няма ефект
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
200 лева маркучи и казанче и се готови 

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми