дребни проблеми! :)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
дребни проблеми! :)
Здравейте колеги! Имам няколко въпроса. Имам Е39 525тдс и като всяка "стара" кола си има неща за доизкосуряване! Моля, да ми кажете от къде мога да си купя неща като нова "дръжка" за отваряне отвътре за задната врата тъй като е счупена, някаква гумичка за багажника, защото не може да се отваря с бутона но иначе самата машинка си работи и такива неща общо взето. Другото е как да си освежа волана, тъй като е с някакво лаково покритие, но вече е олющено и е грозно
, и последно дали мога да си сложа навигация от по-новите 5ци на мястото на сд-то и колко пари ще струва това удоволствие!
Благодаря, предварително!

- ncuxapamz
- Потребител
-
- Кара: 1999 Е39 diesel
- Мечтае да кара: Е61
Re: дребни проблеми! :)
*Дръжка - 20 лв. от подфорума Продава
*Механизма на багажника - пак от там на цена по договорка
*Волана би трябвало да е с кожено покритие. Между 30 и 50 лв. взимат тапицерите за тази услуга.
*Навигация може да се сложи без проблем, стига да има средства
*Механизма на багажника - пак от там на цена по договорка
*Волана би трябвало да е с кожено покритие. Между 30 и 50 лв. взимат тапицерите за тази услуга.
*Навигация може да се сложи без проблем, стига да има средства

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
yotov88 написа:Здравейте колеги! Имам няколко въпроса. Имам Е39 525тдс и като всяка "стара" кола си има неща за доизкосуряване! Моля, да ми кажете от къде мога да си купя неща като нова "дръжка" за отваряне отвътре за задната врата тъй като е счупена, някаква гумичка за багажника, защото не може да се отваря с бутона но иначе самата машинка си работи и такива неща общо взето. Другото е как да си освежа волана, тъй като е с някакво лаково покритие, но вече е олющено и е грозно, и последно дали мога да си сложа навигация от по-новите 5ци на мястото на сд-то и колко пари ще струва това удоволствие!
потърси в подфорум ПРОДАВА, там има много колеги които продават коли начасти. магазина със сигурнот знаеш къде е

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Закарай волана на бояджия, да ти го направи в цвят по желание, става много добре 

За дръжката на багажника пробвай да извадиш гумата която е над бутона и да понаместиш и почистиш всичко, малко контактен спрей и т.н. При мен това помогна.
6 мнения
• Страница 1 от 1