Фарове след фейса,малък въпрос
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Фарове след фейса,малък въпрос
Здравейте!!!
Значи скоро си закупих чисто нови фарове Хела фейслифтовия вариант,значи да доуточня,фаровете са със H7+H7 крушки,старите фарове са си нормалните H7+H7 без лупа преди фейса.След монтажа им забелязах,че при всяко пускане рефлекторите отиват горно долно положение и застават така както съм ги оставил последния път и по интересното,след монтажа на ксенон система/китайска/ и аматьорското регулиране от моя страна на фаровете,след като друсне и на най-малката неравност на автомобила,рефлекторите потрепват.Казвам рефлекторите,понеже собственоръчно като побутна отзад по рефлектора осветеноста пред колата потрепва,та възможно ли е след моя "реглаж" на фаровете да съм ги изкривил толкова настрани,че държачите да не застопоряват рефлектора стабилно и той да мърда?
Благодаря на всички отзовали се!!!
Значи скоро си закупих чисто нови фарове Хела фейслифтовия вариант,значи да доуточня,фаровете са със H7+H7 крушки,старите фарове са си нормалните H7+H7 без лупа преди фейса.След монтажа им забелязах,че при всяко пускане рефлекторите отиват горно долно положение и застават така както съм ги оставил последния път и по интересното,след монтажа на ксенон система/китайска/ и аматьорското регулиране от моя страна на фаровете,след като друсне и на най-малката неравност на автомобила,рефлекторите потрепват.Казвам рефлекторите,понеже собственоръчно като побутна отзад по рефлектора осветеноста пред колата потрепва,та възможно ли е след моя "реглаж" на фаровете да съм ги изкривил толкова настрани,че държачите да не застопоряват рефлектора стабилно и той да мърда?
Благодаря на всички отзовали се!!!
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: Фарове след фейса,малък въпрос
Ако беше пуснал вчера темата, бях във Враца, и щях да ти кажа веднага проблема ти.
Имаш проблем със фиксаторите на рефлектора, най-вероятно си ги счупил
sadex5 написа:Ако беше пуснал вчера темата, бях във Враца, и щях да ти кажа веднага проблема ти.
Имаш предвид с това "фиксатори",въпросните прословути държачи,за които се разглаба фара,за да се сменят?
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Точно тях имам предвид. Фара се разглобява за 20 мин най много
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Ако са чисто нови фарове, знаеш ли кога ще ги отвори за 20 минути.....и без рязане никъв шанс...
Да не би самия рефлектор да се е откачил от държачите? Едва ли са счупени държачите, ако фаровете са чисто нови.
Да не би самия рефлектор да се е откачил от държачите? Едва ли са счупени държачите, ако фаровете са чисто нови.
Не са счупени,днес ходих на реглаж,и при въртене на белите пластмаси отгоре на фара си се въртят рефлекторите.проблема се оказа в преходника за H7 към ксенон крушка,явно не се застопорява добре ксеноновата крушка в преходника.Самия преходник фиксира крушката само челно като я подпира в основата на рефлектора.Запълних празното пространство около крушката дето преминава през този преходник със силикон и ще чакам само да стегне,за да е сигурна работата.
Става въпрос за ето този преходник,отвътре той е объл и самата крушка не влиза сито в него,а ми остава доста пространство около нея.

Става въпрос за ето този преходник,отвътре той е объл и самата крушка не влиза сито в него,а ми остава доста пространство около нея.

6 мнения
• Страница 1 от 1