Клима тръби
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Клима тръби
Пичове в странен проблем се забих.Карам е39 520и 97г.Стана така че ми се налага да сменям пресостат(датчик за налягане на фреона),понеже на мястото на моя неможе да се навие нов(поради удар)тръгвам да купувам друга тръба същата кола с пресостат,но излиза че има разлика в тръбите и то минимална но фрапираща(става дума за тръбата която върви с пресостата),щуцерите и идват малко по дебели и по къси,отделно към свръзката към купето има един щпленд който на мен ми е отдолу,а на тази тръба която взех е отгоре...
Много хора които не са се срещали с този проблем,моя пост ще им се стори пълна безмислица,но ако някой се е срещал с този проблем знае за какво говоря да ми пише на кво се дължи разликата в мъркучите.
Много хора които не са се срещали с този проблем,моя пост ще им се стори пълна безмислица,но ако някой се е срещал с този проблем знае за какво говоря да ми пише на кво се дължи разликата в мъркучите.
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Re: Клима тръби
Сменял съм - в общи линии имаше разлика в тръбите между купето и кондензатора и в самия кондензатор - ще трябва да потърсиш от друг автомобил на старо които пасват на твоята инсталация. Не мисля, че може да се преправи без да се смени всичко, така че като търсиш обръщай внимание какво взимаш. Мога да те посъветвам да обърнеш внимание какво количество фреон поема системата на твоята кола и да търсиш частите от кола, която поема същото количество - това мисля, че ще гарантира, че ще паснат нещата, но не давам гаранция за това, просто предположение.
2 мнения
• Страница 1 от 1