Въпроси за малката навигация
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Въпроси за малката навигация
Та понеже си нямам и понятие за това чудо имам 2 въпроса (за сега)
1.Как може да се кракне телевизията да работи и при движещ се автомобил и има ли начин да се пуснат повече програми,не само стандартните?
2.Как да подкарам навигацията,че съм много бос по тази тема,диск ли ми трябва и ако да какъв? Ако може да обясните по подробно,че нищо не и разбирам

1.Как може да се кракне телевизията да работи и при движещ се автомобил и има ли начин да се пуснат повече програми,не само стандартните?
2.Как да подкарам навигацията,че съм много бос по тази тема,диск ли ми трябва и ако да какъв? Ако може да обясните по подробно,че нищо не и разбирам

/// 6>4

- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Re: Въпроси за малката навигация
TheKiller написа:Та понеже си нямам и понятие за това чудо имам 2 въпроса (за сега)![]()
Телевизията може да се кракне,ама за повече програми ще трябва да сложиш антена на булсатком отгоре

Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Здрасти колега!
Въпрос 1- с навкодер-а се пуска да ти работи тв-то в движение.
Въпрос 2 го има горе във важните теми viewtopic.php?f=35&t=144196
Въпрос 1- с навкодер-а се пуска да ти работи тв-то в движение.
Въпрос 2 го има горе във важните теми viewtopic.php?f=35&t=144196

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
Stennli написа:TheKiller написа:Та понеже си нямам и понятие за това чудо имам 2 въпроса (за сега)![]()
Телевизията може да се кракне,ама за повече програми ще трябва да сложиш антена на булсатком отгоре![]()
![]()
![]()
Едно приятелче си гледа планета,The Voice и всичко в ML-а,та се чудя дали има някакъв вариант

/// 6>4

TheKiller написа:Едно приятелче си гледа планета,The Voice и всичко в ML-а,та се чудя дали има някакъв вариант
Планета се хваща идеално около Син Сити

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
meha написа:TheKiller написа:Едно приятелче си гледа планета,The Voice и всичко в ML-а,та се чудя дали има някакъв вариант
Планета се хваща идеално около Син Сити

/// 6>4

- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
- knivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е65 730d
- Мечтае да кара: IL
- Детайли за колата: няма-няма
TheKiller написа:Stennli написа:TheKiller написа:Та понеже си нямам и понятие за това чудо имам 2 въпроса (за сега)![]()
Телевизията може да се кракне,ама за повече програми ще трябва да сложиш антена на булсатком отгоре![]()
![]()
![]()
Едно приятелче си гледа планета,The Voice и всичко в ML-а,та се чудя дали има някакъв вариант
ебати цирка!едно приятелче си подкара навигацията с грамофонна плоча на Лили Иванова.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
Абе никой не е роден научен,всяка тема която съм пуснал с въпроси свързани с колата винаги има подигравателни мнения,много сте на високо колеги евалата! Да ви имам самочувствието...
/// 6>4

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
TheKiller написа:Абе никой не е роден научен,всяка тема която съм пуснал с въпроси свързани с колата винаги има подигравателни мнения,много сте на високо колеги евалата! Да ви имам самочувствието...
Колега, ако ползваш търсачката, ще си отговориш на всички въпроси, дъвкани са не един път...ако си беше направил труда да потърсиш и прочетеш, нямаше да я има тая тема и заядливите коментари.
Нищо лично, просто първо си поговори с търсачката.
- SteveSR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0D
- Детайли за колата: E70 4.0D '12
Колега, поствам ти един цитат от http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=50956, с указания на английски как да си пуснеш телевизията в движение. Ако имаш проблеми с превода, пиши едно ЛС:
"Watch TV / Videotext during driving
This works on all 5/7 Series with the Mark I Navigation System (the one with the male voice).
On Mark II (the newer version with the female voice) you have to use "brightness" instead of contrast for TV and "color" instead of brightness for videotext to get the trick to work.
This works on the latest 99 7-series models as well. This does not appear to work for the latest BMWs sold in Europe (2000 onward, 3/5/7 series). The software updates for latest navigation CD-ROM's do not appear to affect or disable this trick.
1. set ignition to pos. II
2. enter TV mode
3. enter "settings"
4. enter "contrast"
5. when the green contrast bar is visible, push the knob and keep it pressed
6. turn ignition off (keep button pressed!)
7. wait 8-10 seconds (timing must be accurate!)
8. release the knob
9. turn on ignition again
Now the TV will operate while the car is in motion, though you certainly should leave that to your passengers only while driving. To watch videotext use the same procedure as above, but choose "brightness" instead of "contrast"
"Watch TV / Videotext during driving
This works on all 5/7 Series with the Mark I Navigation System (the one with the male voice).
On Mark II (the newer version with the female voice) you have to use "brightness" instead of contrast for TV and "color" instead of brightness for videotext to get the trick to work.
This works on the latest 99 7-series models as well. This does not appear to work for the latest BMWs sold in Europe (2000 onward, 3/5/7 series). The software updates for latest navigation CD-ROM's do not appear to affect or disable this trick.
1. set ignition to pos. II
2. enter TV mode
3. enter "settings"
4. enter "contrast"
5. when the green contrast bar is visible, push the knob and keep it pressed
6. turn ignition off (keep button pressed!)
7. wait 8-10 seconds (timing must be accurate!)
8. release the knob
9. turn on ignition again
Now the TV will operate while the car is in motion, though you certainly should leave that to your passengers only while driving. To watch videotext use the same procedure as above, but choose "brightness" instead of "contrast"
SteveSR

- knivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е65 730d
- Мечтае да кара: IL
- Детайли за колата: няма-няма
TheKiller написа:Абе никой не е роден научен,всяка тема която съм пуснал с въпроси свързани с колата винаги има подигравателни мнения,много сте на високо колеги евалата! Да ви имам самочувствието...
колега,извинявай,ако съм те засегнал.

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
Няма проблем,но на всеки в началото му е малко по странно,не са му ясни нещата и пита повечко,много лошо нападате 

/// 6>4

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2