странични огледала
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
странични огледала
Колеги предварително се извинявам ако има такава тема, но просто не можах да намеря отговор. Та въпросът ми е стават ли директно страничните огледала със затъмняващата функция на е39-ка, която е с обикновените или преди това трябва някакво преправяне?
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Re: странични огледала
Не стават,тези със затъмняването са по големи и с друга форма,пък и има разни други филми с които не съм много запознат 

/// 6>4

- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
Някъде бях чел, че директно стават целите огледала. Иначе например само стъклата не стават, ама може и да бъркам. 

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
ilioooo написа:Предишната ми 39ка беше без,а сегашната със затъмнение и са едно към едно.

/// 6>4

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Николай Диянов написа:Колеги предварително се извинявам ако има такава тема, но просто не можах да намеря отговор. Та въпросът ми е стават ли директно страничните огледала със затъмняващата функция на е39-ка, която е с обикновените или преди това трябва някакво преправяне?
Трябват ти двете електрохроматични огледала целите, не само стъклата. Също трябва да имаш и интериорно електрохроматично огледало на челното стъкло, за да може да управлява страничните. Трябва да се пусне и инсталация за да работят, само със смяна и вкарване на буксите няма да работят. Ако искаш и прибирането на огледала да ти работи, ще трябва и "HIGH" модул да търсиш и управлението с бутоните да сменяш.
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
Ясно. Значи в общи линии има играчка. А някой да препоръчате, който може да направи тая операция в София, при положение, че всичко необходимо е набавено.
7 мнения
• Страница 1 от 1