MID с ВС /борд компютър/

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

MID с ВС /борд компютър/

Мнение от Se7ven » 01 Мар 2011, 21:57

Здравейте :wave:,

Тъй като вече минах на HIGH Bord от скоро, след доста труд по навързване на кабели и буксите, (не съм ползвал готов кабел преходник), после прекодирване и програмиране от английско бензиново табло на дизел ТДС, накрая резултата е, че всичко си работи на 100% и ми харесва как изглежда :smoke: . Тъй като вече имам повечко опции от борда за да мога да ги ползвам всичките имам нужда от MID с ВС, но не ми се ще да го сменям, понеже е със сменян лентов кабел и сега се вижда и свети много добре.
Имам една идея да му сменя файла с софта от MID с ВС, след като на моя се сваля без проблем "*.bin" файла, намерих MID с телефон и ВС, но неможе да се прочете EPRROM-a и да се сейфне, явно е по-стара версия.

След като ви обесних идеята, молбата ми е които ползва BMW Scaner и има търсения от мен вариант на MID да ми го прочете и изпрати, файла е около 2 kb., за хора от София, които са готови да услужат но нямат нужния софт, нека да се свържат с мен, а аз ще ги компенсирам софтуерна услуга по колата.
Поздрави :D

старши ентусиаст
Аватар

Re: MID с ВС /борд компютър/

Мнение от meha » 03 Мар 2011, 19:57

свирни като си готов с моя бинарен файл :driving: :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Re: MID с ВС /борд компютър/

Мнение от Se7ven » 03 Мар 2011, 21:19

Така, аз вече имам MID с ВС 8) след като смених софта на EPROM чипа.
...Сега търся МИД с ВС без телефон за колегата Meha, да може да си ползва пълноценно новото табло :driving:

Назад към E39