Две неангажиращи въпросчета :)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Две неангажиращи въпросчета :)
Здравейте колеги!Извинявам се за безпокойството и се надявам да не дразня никого със смешните си въпроси.Искам да ви попитам първото нещо което е когато изгася колата изцяло и настройките на радиото се "нулират" в смисъл баланса винаги отива в лявата ми колона и там другите неща което е дразнещо всеки път да се нагласят
Другото е относно печката която дърпа жега от двигателия при изключен мотор или там каквото точно е бутона [REST] на таблото на климатроника не ми работи.Някакви идей за "оправи си го сам"
БЛАГОДАРЯ Ви много и безаварийната!!! 

Re: Две неангажиращи въпросчета :)
търсачката Ванчо,търсачкатааа,колко отговори имаш там нямаш си на идея 
Да те питам и тебе
бива ли това да е въпрос на тема,а кажи ми и ти 

Да те питам и тебе

Извинявам се не съм искал да дразня някого изрично съм пояснил,че не е важна темата и някой ако има време и желание да погледне.Относно нулирането на настройките на радиото в търсачката нищо не намирам,явно не знам как да търся
Лек ден.

- bulletspeed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
- Мечтае да кара: m1
колега,бутона рест работи при положение,че:
акумулатора ти е читав,е под 15 градуса външна температура,колата ти е в работна температура.
Дано съм ти бил полезен
акумулатора ти е читав,е под 15 градуса външна температура,колата ти е в работна температура.
Дано съм ти бил полезен

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Първо - кой е Идей ? Някоя нова джаджа на Стив Джобс?
Второ - оправи заглавието, за да може следващият колега, който има подобни проблеми, да може да ги открие с търсачката.
Настройките на радиото се губят, когато имаш проблеми с EEPROM паметта на радиото. Пробвай една 'фатка - настрой фейдъра една чертичка преди средата и баланса пак една чертичка преди средата, едното наляво, другото надясно.
И ще спре да си губи настройките.

Второ - оправи заглавието, за да може следващият колега, който има подобни проблеми, да може да ги открие с търсачката.
Настройките на радиото се губят, когато имаш проблеми с EEPROM паметта на радиото. Пробвай една 'фатка - настрой фейдъра една чертичка преди средата и баланса пак една чертичка преди средата, едното наляво, другото надясно.

5 мнения
• Страница 1 от 1