За Gsm

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 218

За Gsm

Мнение от unid » 10 Фев 2011, 14:03

Колеги, сменях таралежа и като махнах кората изкочи един кабел със стойка за GSM Sony Ericson.Та въпроса ми е как се ползва има ли бушон за това,като на вградените телефони,микрофон трябва ли.Нямам такъв телефон ,ама ако си заслужава ще намеря.Благодаря!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: За Gsm

Мнение от Ivo_Borisov » 10 Фев 2011, 22:25

Здрасти колега! :wave:
Ще ти кажа при мен как е. Имах стойка с инсталация за моторола. Това включва микрофон, предполагам и зареждане и всичко. Но нямам телефона и кабела го напъхах под кората дето е таралежа :mhihi: Някой е направил същото на твоята кола.Ако имаш такъв телефон пробвай го, сигурно ще проработи :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Мнение от gentata » 11 Фев 2011, 0:06

Намери си един такъв GSM и провери дали изобщо работи системата :yes:

Опа и аз имах поставака за GSM Motorola едни големи и тежки от 96-а, с инсталиран високоговорител, микрофон, антена и т.н. Но някой си е изливал кока-колата или шейка върху поставката и вътре беше :ranting: усилватели зарядно здраво няма. И така само прибрах жиците под кората и сега няма жисием :mhihi: нито следи че е имало такъв.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 218

Мнение от unid » 11 Фев 2011, 10:13

Ами явно за да разбера дали работи трябва да намеря такава антика и май ще върна кабела под кората .Иво за печката -ресетнах ,както пише в форума и тя проработи и затова не съм се обаждал. :yes: Поздрави :wave:

Назад към E39