питане относно амортисьор 520-ка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- RossenVlad
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i e39
питане относно амортисьор 520-ка
Попрегледах с търсачката, но не можах да открия точния отговор.
Онзи ден ми се счупи чашката, която държи пружината за амортисьора. Или поне аз така си мисля, беше тъмно и единствено видях, че пружината опира в гумата. Въобще гадна работа!
Въпросът ми е дали оригиналните амортисьори и тези ,които могат като резервни части да се сложат, вървят заедно с тази чашка? Просто се надявам да не се стигне до амортисьори, че в темите доста се оплюват известни марки. Някой кара ли с Монро повече от 1-2 години или някакви др. с поносима цена?
Онзи ден ми се счупи чашката, която държи пружината за амортисьора. Или поне аз така си мисля, беше тъмно и единствено видях, че пружината опира в гумата. Въобще гадна работа!
Въпросът ми е дали оригиналните амортисьори и тези ,които могат като резервни части да се сложат, вървят заедно с тази чашка? Просто се надявам да не се стигне до амортисьори, че в темите доста се оплюват известни марки. Някой кара ли с Монро повече от 1-2 години или някакви др. с поносима цена?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: питане относно амортисьор 520-ка
RossenVlad написа:Попрегледах с търсачката, но не можах да открия точния отговор.
Имах същия проблем и ми казаха,че можело да се смени и само чашката,но аз си смених целия амортисьор
- RossenVlad
- кандидат ентусиаст
-
Ами аз мисля самите амортисьори да не сменям, ако е възможно,че ми направи впечатление,че доста колеги се оплакват от бг частите:) А нито са омаслени, нито има проблем с устойчивостта.
Какви амортисьори си взе? Колко ти излезе?
Какви амортисьори си взе? Колко ти излезе?
колега,сменя се лесно само чашката,ако искаш да ти подаря една ,ама треа по еконт.
- RossenVlad
- кандидат ентусиаст
-
Колега, такава ли е?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Alexander Alexandrov
- кандидат ентусиаст
-
Колега за търсене на части не се пуска тема тук,а камо ли пък цели две! 

Маса народ напусна селското стопанство и влезе в родния ШОУБИЗНЕС
- RossenVlad
- кандидат ентусиаст
-
Ако прочетеш внимателно моите постове, никъде не съм писал ,че търся нещо и какво е то. Питах за амортисьори и разговора се разви така,че колегата предложи да ми подари нещо и аз му пратих снимка за уточнение.
За другата тема вече си признах грешката.
Така че не си прав този път.
За другата тема вече си признах грешката.
Така че не си прав този път.
- Alexander Alexandrov
- кандидат ентусиаст
-
Не се обиждай.
За това са личните съобщения.

За това са личните съобщения.

Маса народ напусна селското стопанство и влезе в родния ШОУБИЗНЕС
8 мнения
• Страница 1 от 1