проблем с печката

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW

проблем с печката

Мнение от 525d_joro » 04 Яну 2011, 22:55

Здравеите колеги имам проблем с печката кои може да помага..благодаря ви предварително...карам 525д 163к афтомат от скоро я имам и не знам как ди си пусна печката в колата чрез комп. до колкото разбирам от форума печката ми е отклучена защото като дам на контакт ми светва екрана на навигациата и там ми излиза aux.heating.vent,таимер 1,и таимер 2: отивам примерно на таимер 1 и го настроивам 14:25часа да се вклуче,и наистина в точното време се вклучва работе не повече от 5мин и спира,след около 1 мин пак се вклучва за около 5мин и до там,влизам в колата студена след което пробвах неколко кратно да я пусна но без успех.... :dunno: ако някои знае за какво става вапрос моля да помага....само добавя че като запаля колата и е под 3 градоса печката афтоматично се фклучва....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: проблем с печката

Мнение от mad_presley » 04 Яну 2011, 23:10

Както вече си разбрал, имаш проблем в печката. Какъв точно...ще разбереш на диагностика ;)

Потребител
Аватар

Мнение от 525d_joro » 04 Яну 2011, 23:14

незнам трябвали да я закача и имали смисал от това,като я купих колата мина през диагностика и никакав проблем

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 04 Яну 2011, 23:23

525d_joro написа:Здравеите колеги имам проблем с печката кои може да помага..благодаря ви предварително...карам 525д 163к афтомат от скоро я имам и не знам как ди си пусна печката в колата чрез комп. до колкото разбирам от форума печката ми е отклучена защото като дам на контакт ми светва екрана на навигациата и там ми излиза aux.heating.vent,таимер 1,и таимер 2: отивам примерно на таимер 1 и го настроивам 14:25часа да се вклуче,и наистина в точното време се вклучва работе не повече от 5мин и спира,след около 1 мин пак се вклучва за около 5мин и до там,влизам в колата студена след което пробвах неколко кратно да я пусна но без успех.... :dunno: ако някои знае за какво става вапрос моля да помага....само добавя че като запаля колата и е под 3 градоса печката афтоматично се фклучва....

А следващото ти мнение с подобен правопис изобщо няма да види бял свят !!!

Потребител
Аватар

Мнение от 525d_joro » 05 Яну 2011, 22:32

днес ходих на диагностика,даде грешка електрическа водна помпа,вазмойно ли е от нея да се да не работи печката т.е.вклучва и след около 3-4 мин пак се исключва

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay86 » 05 Яну 2011, 23:51

525d_joro написа:днес ходих на диагностика,даде грешка електрическа водна помпа,вазмойно ли е от нея да се да не работи печката т.е.вклучва и след около 3-4 мин пак се исключва

Е то главно тая помпа дава фира и тя прави мизериите на тея печки :yes:

Назад към E39