ПЕЧКА
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
ПЕЧКА
колеги дайте акъл че откачих
смених циркулационнната помпа на печката щото не въртеше водата и излизаше като грешка на диагностика,и сутринта пак не се пусна
на навигациятя си мига червеното вентилаторчи ама ни топло в купето ни мотора дайте акъл
с голямото нави съм миналата година я отключих в дару кажете некои които е в час
благодаря предварително

смених циркулационнната помпа на печката щото не въртеше водата и излизаше като грешка на диагностика,и сутринта пак не се пусна
на навигациятя си мига червеното вентилаторчи ама ни топло в купето ни мотора дайте акъл
с голямото нави съм миналата година я отключих в дару кажете некои които е в час
благодаря предварително
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: ПЕЧКА
сервиз Рея ... с най-компетентно мнение. Иначе диагностика, но пробвай и с ресетване на блока с вадене на бушона в типс енд трикс темата ми намери поста
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Ами сервиз Рея наистина останах с впечатление че не са много големи спецове относно БМВ....Много ги мори електрониката там....Ходих да гледам с учебна цел, бях се амбицирал да си слагам сам печка 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Точно пък на БМВ се слага най елементарно печката. Преди две седмици в неделя до обяд беше сложена и запалена 

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Ilko Ivanov написа:Точно пък на БМВ се слага най елементарно печката. Преди две седмици в неделя до обяд беше сложена и запалена
Илко за хора които не познават техниката си е голям Х**

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
sadex5 написа:Ето кой ще ми монтира печката налято. Само не знам нова ли да си взема от ибей, или използвана. Има вече по 450 Евро нови.
...не мога да намеря TERMO TOP Z/C за 450 евро нова в ибей

- sadex5
- ентусиаст
-
Колега, вземи Вебасто Е, осигурява 4,2 КВ, което ти е предостатъчно. Ето давам тук линк, но това е без тръбите, същата фирма продава за още 90 евро пълния комплект.
http://cgi.ebay.de/Webasto-Standheizung ... 35a57e6dcf
http://cgi.ebay.de/Webasto-Standheizung ... 35a57e6dcf
- nightdriver
- ентусиаст
-
...мойта оригиналната е termo top Z/C и затова се оглеждам за същата , но ако тази от линка става /съвместимост електроника и управление / , вземам я без да задавам въпроси !
пс мерси за линка !
пс мерси за линка !
- sadex5
- ентусиаст
-
Ами виж, доколкото се допитах до специалисти, да. Печките са преоразмерени, щото един пали в Финландия на -33, а ти палиш да кажем -5
Друг е въпроса дали ще може да я смениш плъг енд плей. Някой са кодирани от производителя да кажем за управление на Фолксваген, Мерцедес и др. такива.
Не е шега работа да се постави от нула такава, най-гадното е да си подпалиш колата.
Друг е въпроса дали ще може да я смениш плъг енд плей. Някой са кодирани от производителя да кажем за управление на Фолксваген, Мерцедес и др. такива.
Не е шега работа да се постави от нула такава, най-гадното е да си подпалиш колата.
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
ХАААА колеги онзи ден се обадих на братовчедка ми тя е в БМВ в ГЕРХИНГ m-power централата е дизаинер и познайте къв отговор получих от нея
целата история е далга за писане ама от днеска имам перфектна печка ,бачка идеалнооооо никав E-BAY никви такива глупости за нова печка или др, цялата процедура ми отне 15 мин да я пусна
ако има заинтересовани на Л,С да ми пишат

- sadex5
- ентусиаст
-
Колега, ей сега пък ако не кажеш за какво иде реч ? Аз му казвам какво се прави ако колата е нямала печка, за проблемите и не сме споменавали, поне в по горния пост.
Последна промяна sadex5 на 26 Ное 2010, 15:54, променена общо 1 път
- nightdriver
- ентусиаст
-
miroalpina написа:ХАААА колеги онзи ден се обадих на братовчедка ми тя е в БМВ в ГЕРХИНГ m-power централата е дизаинер и познайте къв отговор получих от нея![]()
![]()
целата история е далга за писане ама от днеска имам перфектна печка ,бачка идеалнооооо никав E-BAY никви такива глупости за нова печка или др, цялата процедура ми отне 15 мин да я пусна
...ами кажи де , тука има маса народ , които са заинтересувани от проблема и ще вдигнеш много рейтинга

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колегата пусна бомбата и изчезна
Писах му на лично ама отговор за това какво да си правим печките няма 

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2