говорители на задните врати

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: bmw 520i

говорители на задните врати

Мнение от mtiholov » 14 Ное 2010, 15:36

искам да попитем някои знае ли ако Е39-ката е с половината пакет ,тоест няма говорители навсякаде дали поне има кабели до там или трябва да се монтират такива, и ако някои ми обясни как се свалят корите на задните врати 6те сам му много благодарен ...................... искам да сложа там пищалки :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: говорители на задните врати

Мнение от Elesar74 » 14 Ное 2010, 20:36

Поредния "шльокавец" във форума. Какво е това половин пакет драги? Ако нямаш говорители в задните врати, значи нямаш и кабели до тях. Съответно и останалия нужeн хардуер, например усилвател, HI-FI 10 канала или DSP. Корите на вратите се свалят лесно, държат се на щипки http://www.youtube.com/watch?v=zEZ-bcEYdRA
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар

Мнение от mtiholov » 15 Ное 2010, 16:36

ми така ми каза техник за музикално озвучение ,че била с полувината пакет ,от къде да знам аз как се на4рича явно и тои толкова знае да го еба ....... но както и да е :yes: ,а ти как мислиш ако свържа пищалки на задните врати към задните токолони дали ще натоварят усилвателя и ваобще дали е възможна тази идея :idea:, BMW Business CD RDS с IRIS такава ми е музиката в колата .......и благодаря ти за предното инфото :bowdown: :bowdown: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
Мечтае да кара: m1

Мнение от bulletspeed » 18 Ное 2010, 12:46

Колега, няма да останеш доволен от звука каквото и да правиш единственото решение е HI-FI 10 канала, DSP-обаче те чака бая поставяне на кабели.
Педала до края и душата в рая :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 18 Ное 2010, 14:28

Дори и за 10-каналния усилвател му требат кабели до самия усилвател от пищялките, не да върже пищялките за задните тонколони, да не кажа, направо една инсталация за тази цел, най-добре. Имам една такава, за седан, обаче тя е за навигация отпред, не става в този случай. Позодирам, че колегата няма и пищялките в предните врати, до духалките.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар

Мнение от mtiholov » 19 Ное 2010, 16:12

на предните врати имам пищялки до духалките ,навсякаде имам само на задните врати горе няма и ме дразни така, ама маи като 4ета и така 6те си остане ....., мерси за мненията...и отговорите :cry:

Назад към E39