Стопът дискотека ?!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Стопът дискотека ?!
когато съм на габарити и дам десен мигач при всяко мигане на мигача, габарита ( на стопа ) свети на половин светлина щом мигача угасне пак си свети като другия все 1 му зима от тока ако ме разбирате... преди небеше така... а левия си е Ок ?! 

- hristomat82
- Потребител
-
- Кара: BMW E 65
- Мечтае да кара: F1
Re: Стопът дискотека ?!
obi_fix написа:когато съм на габарити и дам десен мигач при всяко мигане на мигача, габарита ( на стопа ) свети на половин светлина щом мигача угасне пак си свети като другия все 1 му зима от тока ако ме разбирате... преди небеше така... а левия си е Ок ?!
ами колега някаде се е загубила масата на стопа,най вероятно е буксата
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Според мен губи маса някъде. Пробвай с контактен спрей да напръскаш буксите дето влизат в стопа. Може и някоя жица от буксите да е тръгнала да изпада или просто е хлабава връзката. На пежо 405 им е детска болест това.
- chehut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d 2000г.
Напълно съм съгласен и аз с колегите. Опитай да потърсиш къде губи маса или жичките дали са си по местата... късмет 

- sashozmeq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i Touring
- Мечтае да кара: BMW
Масата може да се губи и където се прави контакт с крушките. Прегледай всички крушки и фасунги. При мен беше хванало окис по тях.
Никога не карай по-бързо, от колкото твоят ангел-хранител може да лети.
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- bronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i e46 03'
- Мечтае да кара: 740d f01
в краен случай ако не се оправи след като пръснеш с контактен шпрей - смени този прословутият транзистор bts426 в LCM модула. При мен ефекта беше, че "мижукаха" мигачите и габаритите, може би има шанс и това да е като страничен ефект.
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
M5 написа:Според мен губи маса някъде. Пробвай с контактен спрей да напръскаш буксите дето влизат в стопа. Може и някоя жица от буксите да е тръгнала да изпада или просто е хлабава връзката. На пежо 405 им е детска болест това.
пръсках с спрей но продължава да е така... а аз съм с диодните реутани ми е габарита не е с крушки... и като дам мигач почва да мига и той като дам спирачка докато я държа свети на 50% като пусна спирачката си свети ок! като пусна аварийни и спирачка се оправя ?! имах малко проблеми с light модула беше се наводнил после се изсуши и се оправи дали може да е от него ?!
- chehut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d 2000г.
obi_fix написа: имах малко проблеми с light модула беше се наводнил после се изсуши и се оправи дали може да е от него ?!
Не може ли, а най-вероятно е от там проблема... все пак от там ти се командват светлините.
10 мнения
• Страница 1 от 1