Сензор за дъжд
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Сензор за дъжд
някои може ли да каже как и каде се монтира сензора за дъжд защото като си купих колата и тои беше в жабката и не знаех какво е до сега,но вече разбрах и сега остава само да разбера каде трябва да го монтирам и как.някои ако знае ще сам много благодарен.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: СЕНЗОР ЗА ДЪЖД
marin.com написа:някои може ли да каже как и каде се монтира сензора за дъжд защото като си купих колата и тои беше в жабката и не знаех какво е до сега,но вече разбрах и сега остава само да разбера каде трябва да го монтирам и как.някои ако знае ще сам много благодарен.
Монтира се зад огледалото за задно виждане вътре в колата.Залепя се със специална лепенка която се продава при официалните представители на БМВ и мисля ,че не беше скъпа...но това при положение ,че всичко си му е там и е наред сензора.
- yakimovbg525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 525 tds avtomat e39
- Мечтае да кара: на нафтичка на левче.
Re: СЕНЗОР ЗА ДЪЖД
здр.както каза колегата зад огледалото за обратно виждане или около него.лично на мен ми го залепиха в автостъкла "Кобра" когато ми сменяха предното стъкло.успех.
- Maratilov e34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525i
Re: Сензор за дъжд
Колега лепенката струва около 15 лева ако искаш мога да ти намерия педи сам се занимавал с това да бьда по точен с авто стакла и сам монтирал доста сензори.0885886973
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел
- maskivan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: самолет
Колеги да попитам аз от къде мога да си взема такъв сензор за дъжд и да го монтирам...?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
maskivan написа:Колеги да попитам аз от къде мога да си взема такъв сензор за дъжд и да го монтирам...?
Амииии, от аптеката или от кварталната бакалия

Кажи сега сериозно, от къде мислиш може да се намери такъв сензор

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Абе то за намирането, ще намери момчето, ам после въпроса а къде се свързва ? Ами кой може да ми го инициализира ? Ние пък имаме, ама не работят 

мерси много,ама не разбрах след като се лепне на огледалото някжи кабели не трябва ли да се връзват.ако някои знае някакъв варянт да го изпробвам дали работи преди да съм го монтирал.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
marin.com написа:...ако някои знае някакъв варянт да го изпробвам дали работи преди да съм го монтирал.
Такъв вариант няма. Монтира се на стъкото и тогава може да се тества. Има обаче няколко подробности. Стъклото ти трябва да е за сензор за дъжд и птрябва да се пускат кабели.
Ако колата ти до сега не е имала сензор за дъжд, трябва да смениш предното стъкло, да се пуснат някоплко кабела и да се инициализира сензора с диагностична апаратура.
9 мнения
• Страница 1 от 1