Не мога да разглобя подлакътника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko Beliq
- Потребител
-
- Кара: 525 tds
- Мечтае да кара: E60 530d
Не мога да разглобя подлакътника
Колеги не мога да разглобя подлакътника
.Искам да го претапицирам защото се е подул,ама нещо не мога да се справя с разглобяването.Първо изчетох темите в форума,след това го свалих от конзолата в колата.Махнах поставките за чаши,дръпнах въздуховодите надолу,развих болчетата и го свалих.Отивам при тапицера и той ми вика че трябва да се свали долната(подвижната)част на самия подлакътник,иначе не може да го тапицира.Как ли не се мъчих ама нъцки.Ако някой може да помогне ще съм много благодарен

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Кара една своя мечта!
- _-^Pampi^-_
- Потребител
-
Re: Не мога да разглобя подлакътника
Колега, цялата горна мека част се държи на общо 4 винта, от снимката виждам че предните два си ги развил, а другите два се развиват като отвориш напълно самия подлакътник.
Хващаш пантата в задния край и го отваряш напълно, в крайно отворено положение се фиксира, и от двете дупки се виждат другите два винта, или го плъзгаш още напред и ще ги видиш.
Когато не е отворен напълно, е като блокиран и не може да се плъзне по-напред, отваряш го напълно и тогава можеш да го плъзнеш още малко напред, достатъчно да имаш достъп до другите два винта.
Успех
Хващаш пантата в задния край и го отваряш напълно, в крайно отворено положение се фиксира, и от двете дупки се виждат другите два винта, или го плъзгаш още напред и ще ги видиш.
Когато не е отворен напълно, е като блокиран и не може да се плъзне по-напред, отваряш го напълно и тогава можеш да го плъзнеш още малко напред, достатъчно да имаш достъп до другите два винта.
Успех
- Vasko Beliq
- Потребител
-
- Кара: 525 tds
- Мечтае да кара: E60 530d
Благодаря за точната информация колега.Точно както описа се сваля,издърпва се назад и се откриват другите два болта.Закарах го при тапицера и срещу сумата от 5 лева.,го направи като нов
.

Кара една своя мечта!
- knightrider
- Потребител
-
Колеги,имам същият проблем с подлакътника и моля ако някой го е претапицирал,само че в София,да ме насочи ако обича. 

- mmc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS '97
Здравейте колеги,
Да не отварям нова тема, да попитам тук.
Моят проблем е идентичен, имам подобна бабунка на подлакътника. Обаче моя подлакътник изглежда ето така:
Предполагам, че се отварят 2те малки тапички, които се виждат на първата снимка, точно отстрани на малкия метален детайл който ляга на магнита. Но не съм сигурен с какво точно да ги изкарам а и не искам да ги нараня. А и после тази горната част(Светлата) как излиза, не ми ясно. Напъва ли се?
Затова питам тук, някой от вас отварял ли е подобен подлакътник и има ли някакъв културен начин или специфики?
Ще съм благодарен ако някой сподели тънкости, преди да почна "маам с теслата"
Да не отварям нова тема, да попитам тук.
Моят проблем е идентичен, имам подобна бабунка на подлакътника. Обаче моя подлакътник изглежда ето така:
Предполагам, че се отварят 2те малки тапички, които се виждат на първата снимка, точно отстрани на малкия метален детайл който ляга на магнита. Но не съм сигурен с какво точно да ги изкарам а и не искам да ги нараня. А и после тази горната част(Светлата) как излиза, не ми ясно. Напъва ли се?
Затова питам тук, някой от вас отварял ли е подобен подлакътник и има ли някакъв културен начин или специфики?
Ще съм благодарен ако някой сподели тънкости, преди да почна "маам с теслата"

6 мнения
• Страница 1 от 1