Капе масло от гарнитурата на цилиндровата главата

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Капе масло от гарнитурата на цилиндровата главата

Мнение от Gangstar » 28 Сеп 2010, 10:57

Пичове помагайте.. Капе масло и дими яката работа. Ходих в сервиз и ми казаха че е от цилиндровата глава (била за шлайфане) както и смяна на гарнитурата към нея. Проблема е че като пусна да духа вентилатора ми вкарва целия пушек вътре в купето. Въпроса ми е следния: Колко още мога да карам така и какви ще са евентуалните последствия ако не оправя колата в близките 2 седмици, защото вмомента нямам парите за ремонта?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Re: Капе масло от гарнитурата на цилиндровата главата

Мнение от im0tep » 28 Сеп 2010, 14:59

Gangstar написа:Пичове помагайте.. Капе масло и дими яката работа. Ходих в сервиз и ми казаха че е от цилиндровата глава (била за шлайфане) както и смяна на гарнитурата към нея. Проблема е че като пусна да духа вентилатора ми вкарва целия пушек вътре в купето. Въпроса ми е следния: Колко още мога да карам така и какви ще са евентуалните последствия ако не оправя колата в близките 2 седмици, защото вмомента нямам парите за ремонта?

Можеш да караш докато се удошиш !!! Колата прегрявана ли е? По добре не я карай докато събереш пари за ремонта или ако все пак си решиш да я караш ,следи нивото на маслото

ентусиаст
Аватар
Кара: 540i E39
Мечтае да кара: това което има вече...
Детайли за колата: М62В44

Re: Капе масло от гарнитурата на цилиндровата главата

Мнение от bili1 » 28 Сеп 2010, 16:41

Спирай я веднага,че ще прецакаш нещо което сетне ще ти струва много повече,спри я за известно време!!!

Назад към E39