Дарукар-Най добрите Специалисти ама друг път :(
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Дарукар-Най добрите Специалисти ама друг път :(
Здравейте Колеги сигурно съм ви дотегнал с моите утечки и проблеми. Ходих най сетне в Дарукар. Нали там са специлисти яко и си викам защо пък не
.Колата я закарах в 10:30 сутринта Правиха я до 16:30 и след като си я взех ми казаха май е от радиото или модула ти е свършил за светлините(май) е нали са специалисти. През цялото време ги гледах как си говорят по телефона и от време на време поглеждаха колата с една дума да минава време. Взеха ми бая пари за нищо работа долу от снимките се вижда уж беше само за диагностика. а какво стана.
Еми явно ще ходя по пловдив некаде насам натам писна ми да махам клемата на акумулатора:(((
Но кой казва че в дарукар са специалисти много му здраве аз там няма да отида 2 път:(
Само за една бележка на една жена им искаха 80 лв е какво е това.Аз ще ви кажа какво е Българска работа!

Еми явно ще ходя по пловдив некаде насам натам писна ми да махам клемата на акумулатора:(((
Но кой казва че в дарукар са специалисти много му здраве аз там няма да отида 2 път:(
Само за една бележка на една жена им искаха 80 лв е какво е това.Аз ще ви кажа какво е Българска работа!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: Дарукар-Най добрите Специалисти ама друг път :(
отиваш на еладжия или при алармаджии и почвате да мерите играчка е ама няма друг вариант.... а можеш и сам ако си в час със мултицета
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
проблемите с утечките и инсталациите са едни от най-гадните, щото мистериозно се появяват а и по мистериозно изчезват и незнаеш уред ли не е ли...
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
2 5 0 ЛВ...........
!!!!!!!
Не,че са подигравам колега ма как може такова нещо бе тия луди ли са добре ли са кви са...
Еба..и и Дару кара
ти за тия пари (в нашия район) ще обиколиш 10-15 майстора (електротехници) от който 100% един от тях ще ти оправи проблема какви за бога са тия цени...
,ако ще и нострадамус да неможе да ми разбере проблема пак няма да ида в Дару кар!!! 

Не,че са подигравам колега ма как може такова нещо бе тия луди ли са добре ли са кви са...

Еба..и и Дару кара

След като не са оти открили проблема,за какво си платил въобще
Ама така е с тия цени....много скоро ще пуснат промоция и за Е30 и за Е36
както преди време за Е46 и Е39,те просто си умират ор глад,кой нормален ще отиде при тях
С влизането и си 50лв вече назад...за чао 20лв
,резервни части ако направиш грешката да отидеш,няма такива специалисти,само мрънкат,това се казва така,не така както казвате,все едно човека който купуса частта му е работа да знае
смешници
Но има и кадърни хора които работят там(механици),просто не си попаднал на точния човек

Ама така е с тия цени....много скоро ще пуснат промоция и за Е30 и за Е36

С влизането и си 50лв вече назад...за чао 20лв

Но има и кадърни хора които работят там(механици),просто не си попаднал на точния човек
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
момчета какво се оплаквате от тези цени за тези диагностики, работата там е за час и т.н, това си е официален серв. и цените са такива (за някои високи, за др не), независимо дали колата ти струва 5 или 150 бона
друг е въпроса че има и кадърни момчета от форума със сервизи като Илко или NAPSTERS, които със сигурност биха помогнали
за колегата от СФ го съветвам да потърси колегата NAPSTERS , просто е на ТИ с електрониката както и със самата болест наречена Е39
друг е въпроса че има и кадърни момчета от форума със сервизи като Илко или NAPSTERS, които със сигурност биха помогнали
за колегата от СФ го съветвам да потърси колегата NAPSTERS , просто е на ТИ с електрониката както и със самата болест наречена Е39
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Те направо са го обезглавили колегата
дават ли са 250лв. за няколко часа и то проблема не му е отстранен
за някой хора това са си пари те какво си мислят...нека идат на някой строеж да видят как се искарват 250лв. не да ми се въртят около колата да ми пушат цигари и да си говорят по телефоните и после -"Дай 250лв.!"!!!
В момента сме в много трудни времена бива ли такова нещо те се гаврят с клиентите си вярно,че "Дару кар"
се слави с някакво име,но като са такива майстори защо не са му оправили проблема на колегата,а са му прибрали парите....

В момента сме в много трудни времена бива ли такова нещо те се гаврят с клиентите си вярно,че "Дару кар"

BMW-E39 написа:момчета какво се оплаквате от тези цени за тези диагностики, работата там е за час и т.н, това си е официален серв.
Къде си бе играч,от кога не си спамил

Относно работата в официален сервиз се работи на нормо време..тоест.....имат си фиксирана цена за диагностика(примерно 60лв)......след диагностика излиза че имаш за смяна 1 бобина......отваря се сервизно ръководство и вътре немеца е написал,че тази бобина се сменя за примено 10мин...при което ти се фактурира 10 мин работно време по сервизен час.........а това че механика ще я смени за 2 мин си е за негова ползва,или пък че ще се забави 30 мин

Факт е,че са му взели пари,без да му оправят повредата,(както той твърди)което е недопустимо...но може би ще се изкажат и те

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
meha написа:BMW-E39 написа:Факт е,че са му взели пари,без да му оправят повредата,(както той твърди)което е недопустимо...но може би ще се изкажат и те
Аз пък немога да разбера,колегата,какво им се е вързал на тия 250лв.на какво отгоре ги е дал?По тая фактура не виждам нищо да са сменили,некви диагностики проверки,няма нищо подменено

Колега,като си отишъл и си видял,че нищо няма направено по-колата,даваш 70кинта там за диагностиката и 2 кутия цигаре,тия дет са изпушили докато са те чакали няколко часа да им донесеш 250лв..Вдигаш една гюронтия и си ходиш..

Вижте кво пичове... от такива айляци като официалните сервизи на BMW в страната, само части може да си купувате
И то разбира се в случай, че няма от къде другаде да ги закупите! В тия техните сервизи, майсторчетата могат само да се барат по бубите през работния гащиризон, след което ви дерват и финансовата кожичка разбира се... с две думи трябва да сте напълно луди, че да си давате париците при тях
За да не се стига до такива куриози, просто отивате при всички други майстори, но не и при тези за които си говорим.
Аз например (ако се наложи) си взимам оригиналните части от сервиза и ги монтирам ако не сам (не съм от хората с две леви), то при някой доказал се майстор. При тая схема просто забравяте за космическите цени за обслужването, знаете, че автомобила ви не е бил в ръцете на някой надут BMW "разбирач" и като цяло всичко е 6.
Кофти, че колегата се е оръсил толкова за ония дет духа, но поне вече знае къде да не ходи. А относно къде да ходи... ами сигурен съм, че скоро ще открие правилния човек. Успех

Аз например (ако се наложи) си взимам оригиналните части от сервиза и ги монтирам ако не сам (не съм от хората с две леви), то при някой доказал се майстор. При тая схема просто забравяте за космическите цени за обслужването, знаете, че автомобила ви не е бил в ръцете на някой надут BMW "разбирач" и като цяло всичко е 6.
Кофти, че колегата се е оръсил толкова за ония дет духа, но поне вече знае къде да не ходи. А относно къде да ходи... ами сигурен съм, че скоро ще открие правилния човек. Успех

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti

..."Проверка за ОТТЕЧКИ"...

Хора, които не могат да пишат дори... Няма лошо, всеки се е парил по "оторизираните сервизи" , а и те на това разчитат - еднократно посещение = цифра пара, щото така или иначе никой няма да стъпи повторно там.
Колега, ако нямаш време или желание сам да се занимаваш с колата си, се обърни към утвърдилите се потребители във форума, те са известни на всички ни - Напстерс, Илко, Преслав... Лично не съм търсил утечки, но схемата е елементарна, просто отнема технологично време... Симулираш заключена кола, хващаш утечката с мултицета и почваш да вадиш бушоните един след друг докато не се занули мултицета. Да им го наоторизирам на сервизите! Аз разбирам и 300 лв. да ти вземат, ама да ти решат проблема и то за кратко време. За смяна са им зъбите, а не радиото или ЛЦМ-а на колата ти

така и не чухме още проблема ти колега
Или просто си изливаш яда

Или просто си изливаш яда

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Един път в Дару,
за подготовка на автомобила за сервиз ми пишеше 55лв.
стана ебати скандала
... да знаете, че там колите се мият на ЧЕТКИ! 
за подготовка на автомобила за сервиз ми пишеше 55лв.

стана ебати скандала

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
bobih написа:Един път в Дару,
за подготовка на автомобила за сервиз ми пишеше 55лв.![]()
![]()
![]()
стана ебати скандала... да знаете, че там колите се мият на ЧЕТКИ!
на мен всеки път ми пише подготовка на автомобила преди ремонт(или за ремонт) нещо подобно,въпреки че незнам какво ми подготвят,като колата винаги блести преди това вътрешно и външно,а за двигател да не говорим(който ме познава,знае как изглежда колата)

Нито и слагат калъфки,нито предпазни калъфи на волан,скоростен лост,ръчна спирачка.......НИЩО...добре че поне не се осмеляват да я мият на четките и да ми я върнат мокра на петна,че

По съм съгласен да им дам 5лв от колко да ми я нацапат на тия четки

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2