Е39 520и съвет за Газов инжекцион
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Е39 520и съвет за Газов инжекцион
Здравейте колеги,
моля да ми дадете мнение и съвет за Газов инжекцион на Е39 520и
каква макра е препоръчителна,някакви отзиви от тези които карат с такъв -разход,мощност,проблеми.И къде има специалисти на които мога да се доверя за да не ми оплескат автомобила.
каква макра е препоръчителна,някакви отзиви от тези които карат с такъв -разход,мощност,проблеми.И къде има специалисти на които мога да се доверя за да не ми оплескат автомобила.
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Re: Е39 520и съвет за Газов инжекцион
колега,няма смисъл да наливаш кинти-сложи си нормална газова,симулатор да лъже комп. и на всеки колектор по един клапан-те са по 20 лв.предното ми бмв го карах така,и нямах никакав проблем.харчеше 12-15 градско с клима,извън градско 9-10.мотора бе 2500 -194 коня.
MARTEV написа:Здравейте колеги,
колега слагаи инжекциона при добър маистор да не кихаш после излишни пари 10градско харчи и е много тъкно
- sashozmeq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i Touring
- Мечтае да кара: BMW
Landirenzo или Fobos. Слагай и няма да съжаляваш. 
П.С. Ако си в София, за Ландиренцо ти препоръчвам сервиза на Ботевградско.

П.С. Ако си в София, за Ландиренцо ти препоръчвам сервиза на Ботевградско.
Никога не карай по-бързо, от колкото твоят ангел-хранител може да лети.
- The_lord76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таратайка 97 година
- Мечтае да кара: бял кон с млада булка :)
слагай БРЦ, аз сложих преди година на БРЦ - 2000 лв., разход 9-11 газ супер е инжекциона
Ivanoff
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Аз съм със газова инжекция, не гледай марката, а качествен монтаж и настройка. Ако си от София отиди във "Еврогаз" http://www.eurogas-bg.net/ Разбират си от работата и като си вземеш колата само ще се возиш.
колеги благодаря до тук за съветите,но ако Ви кажа че тея дни се чух с 5,6 сервиза и майстора и единия ми казва слагай БРЦ и не се лъжи по тея българските инжекциони били боклуци.А другия с българските инжекциони ми вика че БРЦ-то щяло да ми излезе мн по-скъпо понеже рейки и инжектори ако дадели дефект...били мн скъпи. Общо взето секи гледа да ти вземе парите - и затова немога да се доверя на никого совен на съветите ВИ !!! Такаче -Моля пишете
От Русе съм
От Русе съм
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Марката почти няма значение, търси сервиз със качествен монтаж. Ако искаш безпроблемна работа, ще те посъветвам да вземеш хубави инжектори - кейхин например, вярно по-скъпички са, но са можеби най-важната част на газовия инжекцион.
ПС: Ако наистина искаш хубав газов инжекцион и ще караш много си вземи такъв със течна фаза - виале например, нооо там говорим за едни пари като за още една Е39-ка
ПС: Ако наистина искаш хубав газов инжекцион и ще караш много си вземи такъв със течна фаза - виале например, нооо там говорим за едни пари като за още една Е39-ка

Поразпитах на доста места,и ме посъветваха за БРЦ или Ловато.За българските-Фобос ми казаха,че били с търски дюзи и неработели така добре...Тук в Русе няма да слагам тъй като майсторите са големи ИЗМЕКЯРИ и никои неказа добра дума за тях.
Посъветвахаме за Търново имало добър майстор-Някой може ли да ми даде някакви кординати?
Посъветвахаме за Търново имало добър майстор-Някой може ли да ми даде някакви кординати?
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
само ще ти кажа да не слагаш боклуците на БСМ (бардолини, каргаз и т.н.). Всичко останало като вариант на Ланди, Фобос, БРЦ си е добро като решение 

Колеги, моля Ви кажете ми някой добър майстор в Търново,че скоро искам да съм на ГАЗ.
А относно Фобос-неразбрах защо е добър вариант,като на мен ми казаха че не е препоръчителен,освен че е евтин?
А относно Фобос-неразбрах защо е добър вариант,като на мен ми казаха че не е препоръчителен,освен че е евтин?
- gogobg
- Потребител
-
- Кара: 520i E39 и 523i E60
Момчето от Търново се казва Митко! Със газовото поставено от него съм изминал 170 000 км без проблем! Газовата уредба е пълен инжекцион Бардолини. За кординати на ЛС.
Само ЛЕВСКИ!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
За Фобос съм чувал само хубави неща. И не се лъжи по обикновени газови, излизат по-евтини като покупка, ама после... няма да коментирам. Пък и като чета какво споделят колегите, ако инжекциона е добър и монтиран кадърно, разликата между газ и бензин ще я усетиш само в джоба 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Dirty M5 driveR написа:За Фобос съм чувал само хубави неща. И не се лъжи по обикновени газови, излизат по-евтини като покупка, ама после... няма да коментирам. Пък и като чета какво споделят колегите, ако инжекциона е добър и монтиран кадърно, разликата между газ и бензин ще я усетиш само в джоба
+1

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4