Е39 Просто невероятна кола :)

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E39 2.0

Е39 Просто невероятна кола :)

Мнение от Bashticata » 04 Авг 2010, 19:46

Вече 3ти месец сьм с Е39 :) фен сьм отдавна на Бмв сега си взех и се убедих че няма друга кола :) поддьржам я и няма проблеми :)

Аватар
Кара: E39 528i

Re: Е39 Просто невероятна кола :)

Мнение от Massacre » 04 Авг 2010, 21:31

Bashticata написа:Вече 3ти месец сьм с Е39 :) фен сьм отдавна на Бмв сега си взех и се убедих че няма друга кола :) поддьржам я и няма проблеми :)

След още 3 месеца ще се убедиш, че няма друга кола... но има друг, по-голям двигател :mhihi: Иначе определено е39-ката и за мен е класа :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay86 » 04 Авг 2010, 22:07

..Мда..само двигателите се сменят,а иначе купето остава Е39 винаги.. :mhihi: Страхотна кола,дано да те радва и за напред :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520i E39

Мнение от ivaylo_shack » 05 Авг 2010, 0:01

Колеги и аз съм така, вече почти 2 месеца имам Е39, и съм сигурен че това е моята кола!!! И аз си я кътам, както колегата е писал по нагоре се убедих, че има друг двигател, но за момента като новобранец във водите на истинските автомобили, а именно БМВ, 2.0 ми е достатъчно. Няма да се състезавам все още, въпреки че все повече и повече ми се ще да се келеша със собствениците на някакви си там посредствени и смешно тунинговани автомобилчета... Страхотен автомобил, мога да кажа само, невероятен!!! А моя красавец е от първите! Не ми пука от подмятанията за скъпа подръжка, както казвам на всички ЛУКСА СИ ИМА ЦЕНА!!! Поздрави на всички съмишленици и фенове!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 05 Авг 2010, 12:51

лукс батенце е Bentley примерно...е39 е било лукс преди 10 години ;)

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 05 Авг 2010, 12:56

`DaRkMaN написа:лукс батенце е Bentley примерно...е39 е било лукс преди 10 години ;)

Виж някое бентли 1997-година и разликата няма да е кой знае каква.. :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: 540i E39
Мечтае да кара: това което има вече...
Детайли за колата: М62В44

Мнение от bili1 » 05 Авг 2010, 13:19

За годините си Е39-ката е била много луксозна кола,а Е38-цата направо лимозина аз съм собственик от 3 години на Е39 като сега притежавам второ,мога да кажа,че съм се возил и карал доста коли и големи класове и малки и хвалени и прехвалени всякъкви,вярно има доста по луксозни от Е39-ките,но са и по-нови и са МЕРЦЕДЕСИ,но ако сравним и новите БМВ-та тогава нещата се изравняват,аз бих изневерил на Е39-ката единствено с фейслифтова Е38-ца (пиша каквото мога да си позволя) това е колата която е набор и бие Е39-ката по лукс возия и т.н смея да го твърдя това нещо защото се возих в 735i мисля,че беше 2000 година (не съм сигурен),но ми останаха очите в тая кола и казах,че ако някога ще сменям петака то ще е със седмак,за мен седмицата е доизкусорена петица!!! :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay86 » 05 Авг 2010, 14:17

`DaRkMaN написа:лукс батенце е Bentley примерно...е39 е било лукс преди 10 години ;)

То Bentley-то ясно,но не са много тея дет го карат.. :mhihi: А е39 за годините си е доста лукзозна кола.Е ясно,че винаги,ще има по-луксозни коли,но всичко според джоба на клиента.Колеги живот и здраве след 10 години,ще коментирама новата 5ца F10 по същия начин,както сега Е39,ще пишем-абе за годините си F10 си е луксозна..Какво ли ще измислят до тогава да ни промиват мозъците.. :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: E39 2.0

Мнение от Bashticata » 06 Авг 2010, 13:17

бентли ментли :) Бмв издава индивидуалност и характер,не щото фолк певиците карали Бентли и аз хахаха :) Е39 е клас ! искам да питам само защото не сам мн запознат значи смених датчика на разпределителния вал каде каде варви сега колата и не прекасва на ниските падна и разхода,на елкона ми каза човека че нямам како да и правя о6те само едни свеще ще и сменя др месец 6 боря NGK 4 полюсни но искам да знам сега не ми прави проблеми друго но кога се сменят водни помппи термостати вискота и изопщо какви са признаците за тези неща ? не искам да е касно вече и тогава да сменям

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 06 Авг 2010, 14:53

Да колеги, хубава е колата, но до момента в който си купите друга, което е типично по нашите земи :mhihi:
Айде стига толкова, че и колегите от другите подфоруми четат тук, а за тях пък следователно техните са си най-добри и няма такива.

Назад към E39