Проблем с телефона в колата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с телефона в колата

- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Re: Проблем с телефона в колата
Пробвай с кода за MASTER RESET да рестартираш системата. Трябва този от който си купил колата да го е записал някъде или да ти го е казал. Мисля че беше 6 цифрен. На дисплея на телефона какво ти изписва?И за какъв модел телефон точно става дума?
Калега телефона е нокия вградин на лакътника. Въобще нищо не ислиза нито на дисплея на телефона нито на дисплея на MID да. Въобще не може да запали телефона. като натисна бутон са включване само изпиуква и не се включва

- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
За съжаление не ми е познат този модел телефон. Повечето Е39 преди фейса сме с Motorola с кабел които са, а след фейса мисля че бяха Siemens безжичните и тази Nokia даже незнам какво представлява. Но те съветвам да си попълниш малко профила. Сега нито знаем коя година ти е колата, нито знаем от къде си за да ти се препоръча евентуално човек който може да ти помогне, а и тази информация с нищо няма да ти навреди.
- db1
- Потребител
-
- Кара: 525 d
Здравейте,
При мен го има същия проблем с малко изключение че самия телефон който при мен е Сименс си работи но бутоните на волана не са активни и в главното меню на екрана ми изчезна опцията телефон. Пробвах с reset от сервизното меню но нищо не се получи.
При мен го има същия проблем с малко изключение че самия телефон който при мен е Сименс си работи но бутоните на волана не са активни и в главното меню на екрана ми изчезна опцията телефон. Пробвах с reset от сервизното меню но нищо не се получи.
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Моля за съвет и аз колеги - телефона ми е е Siemens BIT II безжичният модел - 2001 год.
и немога да го направя да работи и не мога. С карта на Мтел съм . Менуто е на немски и искам да го сменя на английски да е - някои знае ли как?
А този ресет как се прави???
и немога да го направя да работи и не мога. С карта на Мтел съм . Менуто е на немски и искам да го сменя на английски да е - някои знае ли как?
А този ресет как се прави???
Модела на телефона ми е този : http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... e_console/
И изведнъж спря да работи , неможе да запали като му натисна копчето за старт, Съмо се чува някакво пукани и дисплея не светва все едно няма батерия,
И изведнъж спря да работи , неможе да запали като му натисна копчето за старт, Съмо се чува някакво пукани и дисплея не светва все едно няма батерия,
- boy
- Потребител
-
- Кара: Е39 523i
колега и аз имах същия проблем при мен беше прекъснат самия кабел които влиза в подлакътника,пробваи да размардаш буксата
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Колега аз съм с Моторола и имах почти същия проблем. Свалих подлакътника и се оказа че единия от кабелите, който води към телефона се беше прекъснал. Оправих го и проблема изчезна.
11 мнения
• Страница 1 от 1