Дребни проблеми и липса на вемв
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- deyandyankov
- Потребител
-
- Кара: BMW 325i A
Дребни проблеми и липса на вемв
Здравейте , току що се регстрирах понеже преди две седмици колата ми излезе от сервиза (купих я ударена) и сега след като вече е годна за каране имам малко проблеми за които искам да попитам щото нямам време да се ровя във всички теми за да тарся решение ..... та... термомера, който показва температурата не ми работи показва ми -40 и когато мина през неравност започва да отчита -1, +50, - 15 и такива стойности .... незнам каде е ако някой знае да каже ... другото е спирачките когато натискам педала плавно работят перфектно но когато карам по барзичко ми се случва да натискам по рязко и в тея случаи педала е камак и колата не спира изобщо, това вдига адреналина ама ..... все пак ... сас спирачки си е по добре
а и друго се сетих от колекторите ми излиза траба която има изход за две гарнета мисля че е от М5 но не сам сигурен какво е слагал предния собственик .... като погледнах отдолу видях 4е на мястото на второто гарне стои даното на багажника и по точно резервната гума .... има ли начин да сложа две гарнета.... без да махам това дано или ... трябва да играе ъглошлайфа

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re: Дребни проблеми и липса на вемв
колега относно датчика огледай си буксата и кабелите за оголване
-40 е когато е прекъсната веригата
+50 е когато е пълно късо
-40 е когато е прекъсната веригата
+50 е когато е пълно късо
Температурния датчик се намира отпред отдолу на десния подкалник. Провери буксата и кабелите и ако не е от тях го смени.
За спирачките провери вакумния усилител, но ако не е сменяна никога спирачната течност може и да са гумички на цилиндърчетата
На Е39 528 ауспуха на края има 2 гърнета, но само едното (външното) излиза с тръба под бронята. Това което е отвътрешната страна си е затапено
За спирачките провери вакумния усилител, но ако не е сменяна никога спирачната течност може и да са гумички на цилиндърчетата
На Е39 528 ауспуха на края има 2 гърнета, но само едното (външното) излиза с тръба под бронята. Това което е отвътрешната страна си е затапено
Последна промяна tsb_bg на 03 Юли 2010, 9:21, променена общо 1 път
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Аз пък се чудя кой ти одобри темата ...... 

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
/off
Човека нема време, ти се чудиш... Дай да палим колите и да ходим на место да му обясним, в удобен за него момент. Толкова време=пари е загубил да се регистрира

Човека нема време, ти се чудиш... Дай да палим колите и да ходим на место да му обясним, в удобен за него момент. Толкова време=пари е загубил да се регистрира

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
И това го казва човек, дето живее в Австрия.....
Трябва ти някой който е виждал PKW BMW 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Ама вие сериозно ли я одобрихте тая тема....

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
7 мнения
• Страница 1 от 1