Проблем с борд компютъра !!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с борд компютъра !!!

Мнение от stillwater » 14 Юни 2010, 17:28

Здравейте колеги,

Първо се извинявам ако има подобна тема, но просто не намерих нищо подобно. Проблема е следния:
Преди два дена в един момент, спря да ми работи километража, на следващия ден както си карах изведнъж проработи и след 30 мин. движение пак спря, и така досега. Вчера, предполагам че пак заради него борд компютъра също спря да показва каквото и да било (среден разход на гориво, оставащи километри, дори спря да работи брояча на километрите wtf???). Моля помогнете със съвет какъв може да е проблема, и най-вече къде мога да го реша защото съм меко казано неук :oops:

Благодаря искрено
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с борд компютъра !!!

Мнение от tsb_bg » 14 Юни 2010, 19:25

ABS - датчик :?:
Въпреки, че тогава свети и лампата за ASC/DSC

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 14 Юни 2010, 19:45

А някои да има някакви идеи, защо спря да ми работи бутончето BC там където се сменят среден разход,оставащи км и така... иначе скритите менюта си работят както и всичко останало по таблото :confused:

п.с. извинявам се на колегата,че ползвам неговата тема,но са мн близки "болежките" ни :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 14 Юни 2010, 20:09

Най-вероятно си натиснал и задържал повече бутона ВС на лоста за мигачите и си започнал да програмираш какво точно и в какъв ред да ти се появява на дисплея на таблото с приборите, но на практика не си завършил програмирането и не се появява нищо
За да включиш всичко да се показва натисни и задръж бутона ВС на лоста за мигачите докато се появи PROG 1 и натисни бутона SET на MID-a

Изображение

Ако това не помогне виж бутона, букси, кабели ...

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 14 Юни 2010, 20:18

Извинявам се за неуточнението от моя страна... с малкия борд съм и нямам мид (махнат е) :|

Назад към E39