Запитване за бъдещия ми автомобил !
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Запитване за бъдещия ми автомобил !
Колеги (бъдещи) , обръщам се към вас защото сте хората с най-голям опит.Не знам дали има такава тема,или е било споменато в някой раздел,така че се извинявам предварително.
От много време събирам информация за модела e39 525d,и вече съм убеден,че това ще ми е бъдещата кола (в рамките на 2-3 седмици).
Въпроса ми към вас,е следния...Тъй като огромна част от екземплярите на които попадам, таблото е с махагон,а моя личен вкус се различава от това,бих искал да знам възможна ли смяната на тези панели (например с алуминиеви (по-скоро) или карбон) и къде в София правят подобни корекции.Ако някой има опит или информация за качество и цена ще съм му страшно благодарен
От много време събирам информация за модела e39 525d,и вече съм убеден,че това ще ми е бъдещата кола (в рамките на 2-3 седмици).
Въпроса ми към вас,е следния...Тъй като огромна част от екземплярите на които попадам, таблото е с махагон,а моя личен вкус се различава от това,бих искал да знам възможна ли смяната на тези панели (например с алуминиеви (по-скоро) или карбон) и къде в София правят подобни корекции.Ако някой има опит или информация за качество и цена ще съм му страшно благодарен

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Запитване за бъдещия ми автомобил !
Ползвай търсачката, има много писано и за лайсните и за модела, който си си избрал. Лайсните можеш да си ги смениш както с оригинални, така и с къстъм.
Къстъм можеш да видиш тук (точно 4 мнения под твоето) viewtopic.php?f=35&t=207086
Оригинални можеш да си намериш тук viewforum.php?f=15
Къстъм можеш да видиш тук (точно 4 мнения под твоето) viewtopic.php?f=35&t=207086
Оригинални можеш да си намериш тук viewforum.php?f=15
2 мнения
• Страница 1 от 1